Εύβοια: Μεγάλες καταστροφές στον Οξύλιθο από την κακοκαιρία Ariel (foto)

Η σημερινή μεσημεριανή καταρρακτώδη και συνεχή για πολύ ώρα  βροχή η οποία διήρκεσε μέχρι νωρίς το απόγευμα δημιούργησε προβλήματα και στο χωριό Οξύλιθος του Δήμου Κύμης Αλιβερίου.

Πρανές οικοπέδων έπεσαν με αποτέλεσμα τα χώματα να βουλώσουν σχάρες και ρείθρα ομβρίων υδάτων και να κλείσουν δρόμους .

Τοιχία κατέρρευσαν κλείνοντας δρόμους.

- Διαφήμιση -

Τα φερτά υλικά βγήκαν στο οδόστρωμα κάνοντας επικυνδυνους τους δρόμους.

Μεγάλη επιχείρηση στήθηκε στο κέντρο του χωριού προκειμένου να απεγκλωβιστούν δύο οχήματα σταθμευμένα κατοίκων από τοιχίο που κατέρρευσε.

“Ευχαριστούμε πολύ τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ευβοίας κ. Κελαϊδίτη Γιώργο που ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα μας προκειμένου γρήγορα να απεγκλωβίσουμε τα οχήματα πριν αυτά υποστούν μεγαλύτερη ζημιά.

Ευτυχώς όλα πήγαν καλά.!!!

Ευχαριστούμε και το συγχωριανό μας χωματουργο   κ. Χρήστος Κουλουρίδης που αφού έλαβε από τον Αντιπεριφερειάρχη την εντολή  ενήργησε αστραπιαία και  χωρίς να χαθεί καθόλου χρόνος.

Με μεγάλη προσοχή απελευθέρωσε τα οχήματα.

Ευχαριστούμε και τα παιδιά από το συνεργείο του κ. Νίκου Κασομούλη Κασομούλης Νίκος αλλά και παιδιά του χωριού μας  που βοήθησαν στην απεγκλώβιση.

Αύριο περιμένουμε τον αρμόδιο της Πολιτικής Προστασίας του δήμου προκειμένου να γίνει αυτοψία και καταγραφή των ζημιών.

Τέλος καλό ! 

Συνιστούμε προσοχή στους δρόμους και στις μετακινήσεις  γιατί η λάσπη δημιουργεί προβλήματα καθώς υπάρχει και κίνδυνος νέων καταρρεύσεων”, δήλωσε η πρόεδρος της κοινότητας Οξυλίθου Κλαίρη Κατσαρή.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!