Εύβοια: Πέταξε για πάντα ο “Πεταλούδας” Βαγγέλης Ρωχάμης- Το τελευταίο αντίο (φωτο) Η δήλωση του Αλέξη Κούγια

Το τελευταίο αντίο λένε αυτή την ώρα η οικογένεια, φίλοι και συγγενείς στον Βαγγέλη Ρωχάμη, που άφησε την τελευταία του πνοή την Τρίτη κατά την διάρκεια αιμοκάθαρσης.

Τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του σε ηλικία 73 ετών.

Η κηδεία του άπιαστου “πεταλούδα”, που καμιά φυλακή δεν μπόρεσε να τον κρατήσει, τελείται στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Ρώσσου στο Βασιλικό όπου και ήταν ο τόπος της κατοικίας του.

Δήλωση του Αλέξη Κούγια

Σήμερα, έγινε η κηδεία του Βαγγέλη Ρωχάμη.
Λόγω της παρουσίας μου στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ναυπλίου δεν ήταν δυνατό να παραστώ και να συμπαρασταθώ στα αδέλφια και στους συγγενείς του.
Ο Βαγγέλης Ρωχάμης ήταν και θα είναι, όσο ζω, σημείο αναφοράς στην επαγγελματική μου διαδρομή, γιατί ήταν η πρώτη σημαντική επιτυχία μου ενώπιον των Μικτών Ορκωτών Δικαστηρίων, σε πολύ νεαρή επαγγελματική ηλικία και εν μέσω δικηγόρων κολοσσών της εποχής, οι οποίοι ήταν δικηγόροι των άλλων δύο συγκατηγορουμένων του, αντιμετωπίζοντας τα αδικήματα 47 αποπειρών ανθρωποκτονίας, δυο απαγωγών και δεκάδων κλοπών, όπου ουσιαστικά «αθωώθηκε», αφού το δικαστήριο του επέβαλλε μια πολύ μικρή ποινή και αυτή η υπόθεση αποτέλεσε την ουσιαστική αφετηρία της παρουσίας μου στα εκατοντάδες Μικτά Ορκωτά Δικαστήρια στα οποία μου έγινε η τιμή, μαζί με κορυφαίους συνάδελφους, να βοηθήσω τη Δικαιοσύνη να εκδώσει δίκαιες αποφάσεις.
Τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια στους συγγενείς του, με τους οποίους τα τελευταία 30 χρόνια έζησε μια ευτυχισμένη και ήρεμη ζωή, στην πατρίδα του, στο Λευκαντί Χαλκίδος.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!