Εύβοια: Στο “μάτι” έχουν βάλει σχολείο – “Οι δράστες είναι γνώριμοι” Σε τι ενέργειες θα προχωρήσει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων

Στο μάτι φαίνεται πως έχουν βάλει δράστες το σχολείο της Ν. Λαμψάκου, καθώς δεν σταματούν όπως αναφέρει και μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, να γεμίζουν τις επιφάνειες του σχολείου με μουτζούρες και υβριστικά μηνύματα.

Χτες, Τρίτη 29/08/2023 συνεργείο του Δήμου Χαλκιδέων προχώρησε, έπειτα από αίτημα μας, στην αποκατάσταση της εικόνας του Σχολείου, βάφοντας εξωτερικά επιφάνειες που είχαν καλυφθεί με κακοτεχνίες (μουτζούρες, υβριστικά συνθήματα κ.α). Δεν προλάβαμε καν να αναρτήσουμε τις εργασίες καθώς σήμερα, 30/08/2023, ημέρα Τετάρτη, δηλαδή μία μέρα μετά, η εικόνα του Σχολείου το πρωί, ήταν αυτή που φαίνεται στις φωτογραφίες.

ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΡΙΜΟΙ, προειδοποιουμε όλους αυτούς που οι λέξεις ”ομορφιά, σεβασμός, σχολείο” τους είναι άγνωστες και γι’ αυτό συνεχίζουν να καταστρέφουν το Σχολείο μας, το Σχολείο των παιδιών μας, πως αν αυτή η κατάσταση συνεχιστεί, το Σχολείο και ο Σύλλογος Γονέων θα υποχρεωθουν, ως οφείλουν, να προχωρήσουν σε άλλου είδους ενέργειες.

Δεν εφησυχάζουμε ,όπως δεν κάναμε κι όλο το καλοκαίρι, που δρομολογησαμε τις εργασίες που έπρεπε να γίνουν πριν χτυπήσει το πρώτο κουδούνι για τη νέα σχολική χρονιά.

- Διαφήμιση -

Λυπάμαι για τη μερίδα αυτή των νέων, που αύριο θα είναι οι ενήλικες του τόπου και για την έλλειψη παιδείας και την προκλητική κι άνανδρη στάση που συνεχίζουν να διατηρούν. Στο εξής κι οι γονείς τους θα αναλάβουν τις ανάλογες ευθύνες εφόσον είναι ανήλικοι.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!