Εύβοια: Στόλισαν το δέντρο της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου

Το Δέντρο της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων στολίστηκε σήμερα μαζί με τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, ενώ ο χώρος γέμισε με χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενώ όλοι μαζι έφτιαξαν στολίδια και έγραψαν ευχές.

Παρών φυσικά και ο Δήμαρχος Γιώργος Ψαθάς, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος και πάντα κοντά στους συμπολίτες του, ενώ η γιατρός και Αντιδήμαρχος Υγείας Αφένδρα Σοφία, με ανάρτησή της περιγράφει την ξεχωριστή ημέρα, ενώ ευχαριστεί και τους ανθρώπους που οργάνωσαν την όμορφη γιορτή.

Σήμερα ήταν μια ξεχωριστή μέρα για μένα που με γέμισε με πολύ όμορφα συναισθήματα …. Στολίσαμε το Δέντρο της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας μαζί με την αγαπημένη μου ηλικία τη “Τρίτη Ηλικία “….. φτιάξαμε στολίδια γράψαμε ευχές τραγουδήσαμε χριστουγεννιάτικα τραγούδια και συζητήσαμε για το τι θέλουν …τι τους κάνει χαρούμενους …. Και ξέρετε τι θέλουν περισσότερο ;;;;;;;; ΑΓΑΠΗ … Αγάπη από τα παιδιά τους , τα εγγόνια τους , από όλους εμάς …. Ας δείξουμε λοιπόν όλοι την αγάπη μας , ας τους κάνουμε συντροφιά , ας τους πάρουμε μια αγκαλιά ας τραγουδήσουμε μαζί τους…. Είναι τόσα λίγα αλλά τόσα σημαντικά γι αυτούς ….
Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δήμαρχο κ. Ψαθά για τη παρουσία του αλλά κυρίως για την αγάπη του και την ευαισθησία του ….Τη κυρία Βασιλείου πρόεδρο της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής, τους συνεργάτες μου το προσωπικό του Βοήθεια στο Σπίτι και του Κέντρου Κοινότητας που οργάνωσαν αυτή την όμορφη γιορτουλα και για την ζέστη φιλοξενεία τους αλλά κυριως όλες ΕΣΑΣ που ήσασταν κοντά μας και με κάνατε να νιώσω τόσο ομορφα !!!! ❤️❤️❤️ Καλές γιορτές με υγεία , αγάπη και πολλά χαμόγελα σε όλο το κόσμο

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!