Εύβοια – SOS: Κλείνει από Δευτέρα 20/2 η γέφυρα των πολιτικών – Πως θα διεξάγεται η κυκλοφορία

Ενημέρωση για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εντός του οικισμού Πολιτικών, επί της Επαρχιακής Οδού Ψαχνών-Πολιτικών-Νεροτριβιάς, από τη Δευτέρα 20/02/2023

Ξεκινούν οι εργασίες κατασκευής της νέας σύγχρονης γέφυρας εντός του οικισμού Πολιτικών (στη θέση της καθηρημένης από τη θεομηνία του Αύγουστου 2020 πεπαλαιωμένης γέφυρας), στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΛΑΒΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟ 19 (ΤΜΗΜΑ ΨΑΧΝΑ-ΠΟΛΙΤΙΚΑ-ΝΕΡΟΤΡΙΒΙΑ)», προϋπολογισμού €3.000.000 (με ΦΠΑ), που χρηματοδοτεί και υλοποιεί η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Από τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023, ημερομηνία εκκίνησης των εργασιών και για διάστημα τριών περίπου μηνών, που αναμένεται η νέα γέφυρα να δοθεί σε κυκλοφορία, κατόπιν σχετικών αποφάσεων της Τοπικής Κοινότητας Πολιτικών και του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων, θα ισχύουν οι κάτωθι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

➢ H κίνηση των Ι.Χ. οχημάτων στην περιοχή των Πολιτικών θα γίνεται κυρίως με μονοδρομημένη κατεύθυνση ως εξής:
– Προς Νεροτριβιά θα ακολουθείται η διαδρομή που διέρχεται από τα σημεία 1, 2, 3, 4, 5, 6 ή 8, ήτοι με χρήση της Ε.Ο. Ψαχνών-Νεροτριβιάς και των οδών Γ.Παπανδρέου (απέναντι από τη μάνδρα Αν. Μιχαήλ), Οδ. Ανδρούτσου ή Αγ. Παρασκευής.
– Από Νεροτριβιά θα ακολουθείται η διαδρομή που διέρχεται από τα σημεία 7, 8, 9, 10, 1, ήτοι με χρήση της οδού Αρκαδίου, της παραλιακής οδού Πολιτικών και της οδού Βέμπο που διασταυρώνεται με την Ε.Ο. Ψαχνών – Νεροτριβιάς.

➢ Η κίνηση των βαρέων οχημάτων (φορτηγών και λεωφορείων) θα γίνεται αμφίδρομα ως εξής:
– Προς Νεροτριβιά θα ακολουθείται η διαδρομή που διέρχεται από τα σημεία 1, 10, 9, 8, 7, ήτοι από την Ε.Ο. Ψαχνών – Νεροτριβιάς, την οδό Βέμπο (παραλιακή οδό Πολιτικών) και την οδό Αρκαδίου
– Από Νεροτριβιά θα ακολουθείται η διαδρομή που διέρχεται από τα σημεία 7, 8, 9, 10, 1, ήτοι από την οδό Αρκαδίου, την οδό Βέμπο (παραλιακή οδό Πολιτικών) και την Ε.Ο. Νεροτριβιάς – Ψαχνών.

- Διαφήμιση -
Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!