Η βάφτιση της κόρης του Σίμου Κεδίκογλου και της Ελισάβετ Κατσαμάκη στην Πλάκα

Σε μια σεμνή τελετή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και σε στενό οικογενειακό κύκλο, τελέσαν το απόγευμα της Κυριακής 18/6, στο γραφικό εκκλησάκι της Αγίας Σοφίας στην Πλάκα, τα βαφτίσια της νεοφώτιστης κόρης τους ο Σίμος Κεδίκολγου και η Ελισάβετ Κατσαμάκη.

Στην εκκλησία όπου συνδέθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, αποφάσισαν να πραγματοποιηθεί το μυστήριο με καλεσμένους τις οικογένειές τους και πολύ στενούς συνεργάτες και φίλους, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δώσουν έμφαση στο ιερό μυστήριο.

Η μαμά Ελισάβετ κομψή και αριστοκρατική όπως πάντα, προσεγμένη σε κάθε λεπτομέρεια με ένα φόρεμα από δαντέλα και λιτά αξεσουάρ, ξεχώριζε όπως πάντα για το στυλ της.

Ο …μεγάλος αδερφός Βασίλης, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας παρακολούθησε τη βάφτιση της αδερφής του με μεγάλο ενδιαφέρον και προσπαθούσε να την καθησυχάσει σαν καλός αδερφός όταν εκείνη ήταν ανήσυχη!

Και το όνομα αυτής…Ισαβέλλα! Μια επιθυμία των γονιών της που επέλεξαν το όνομα, το οποίο δεν προέρχεται από την οικογένεια, αλλά είναι αγαπημένο τους…!

Τους ευχόμαστε να τους ζήσει η νεοφώτιστη, με υγεία, ευτυχία και ευλογία να την καμαρώνουν να μεγαλώνει και να χαίρονται την υπέροχη οικογένειά τους.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!