Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του Λευτέρη Ραβιόλου στον πατέρα του Παναγιώτη “Πατέρα Δε χορταίνεται η αγάπη…

«
Δύσκολες οι ώρες για τον δήμαρχο Καρύστου Λευτέρη Ραβιόλο, αφού έφυγε την Τετάρτη από την ζωή ο πατέρας του Παναγιώτης, που το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν με προβλήματα υγείας στο Νοσοκομείο Καρύστου. Η κηδεία του έγινε την Πέμπτη το πρωί στον Άγιο Ταξιάρχη Καλυβίων.

Ο δήμαρχος στον επικήδειο αποχαιρέτησε τον πολυαγαπημένο του πατέρα με λόγια αγάπης και θαυμασμού:

«Θέλω να σας μιλήσω για έναν πατέρα που έδειχνε το δρόμο χωρίς να χρειάζεται να καθοδηγεί … θα σας μιλήσω για έναν σύζυγο προστάτη και για έναν παππού που μοίραζε απλόχερα αγάπη.

Πατέρα Ήσουν πάντα δίκαιος και πάντα δίπλα μας…. Μας συμβούλευες , μας οδηγούσες και μας καμάρωνες πάντα διακριτικά και πάντα σεμνά…

Ταπεινός σε όλη σου την πορεία μας έμαθες να αγαπάμε τους ανθρώπους και να εκτιμάμε τη ζωή.
Πατέρα φεύγεις σήμερα πλήρης ημερών, μα όποτε κι αν έφευγες για εμάς θα ήταν νωρίς… Δε χορταίνεται η αγάπη…

Στεκόμαστε σήμερα απέναντί σου κι εγώ και ο Κώστας υπερήφανοι και σε ευχαριστούμε με όλη μας την καρδιά για όλα όσα μας έμαθες, για όλα όσα μας έδειξες και για όλη την αγάπη που μας έδωσες.
σε ευχαριστούμε για όλα, ήσουν σε κάθε απόφαση η φωνή μας, σε κάθε βήμα μας παραστάτης και θα είσαι πάντα η αφετηρία για όλα όσα έχουμε κάνει και θα κάνουμε.»

Εδώ να σημειωθεί ότι στην νεκρώσιμη ακολουθία το «παρών» έδωσαν μεταξύ άλλων οι υποψήφιοι βουλευτές Εύβοιας Σίμος Κεδίκγλου, Θανάσης Ζεμπίλης και Σπύρος Πνευματικός, οι δήμαρχοι Κύμης-Αλιβερίου Θανάσης Μπουραντάς και Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας Γιώργος Τσαπουρνιώτης, καθώς και οι αντιπεριφερειάρχες Βαγγέλης Κούκουζας και Δημήτρης Βουρδάνος.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!