Σκύρος: Το Μεγάλο Ευχαριστώ του Κυριάκου Αντωνόπουλου στους εθελοντές Ιατρούς

Ιατροί μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Ευβοίας, του Ευβοϊκού Όμιλου Φουσκωτών Σκαφών και ιατροί από το Γ.Ν. Κύμης υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στ. Ελλάδας ,του Δήμου Σκύρου & της 5ης ΥΠΕ, συγκρότησαν μια μεγάλη ομάδα προσφοράς & παρείχαν τις υπηρεσίες τους σε 300 κατοίκους του Νησιού σε μια συγκινητική εθελοντική δράση παροχής ιατρικών εξετάσεων στους Σκυριανούς/νες το τριήμερο 26-28/4/24.


Εκ μέρους των κατοίκων του νησιού μας εκφράζω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση και τα μέλη του Ευβοϊκού Ομίλου Φουσκωτών Σκαφών Χαλκίδα, στους γιατρούς του Ιατρικού Συλλόγου Εύβοιας, στους γιατρούς και τα στελέχη του Π.Π. Ιατρείου Σκύρου, στην περιφέρεια Στ. Ελλάδας και τον αντιπεριφερειάρχη κο Γιώργο Κελαϊδίτη που ήταν στο νησί όλο το τριήμερο μαζί με την διοικήτρια του Γ.Ν. Κύμης κα Ι. Δαριβέρη, στην 5η ΥΠΕ και σε όλους τους φορείς και εθελοντές που βοήθησαν να στεφθεί το εγχείρημα αυτό με απόλυτη επιτυχία.


Οι κοινωνικοί δεσμοί και η αλληλεγγύη ενισχύονται απο τέτοιες πράξεις που εμψυχώνουν τους κατοίκους του νησιού των οποίων οι υγειονομικές ανάγκες υπολείπονται αυτών της ηπειρωτικής Χώρας. Στο επανιδείν !

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!