Στη Β. Εύβοια ο Γιώργος Κελαϊδίτης – Ποιο έργο ανακοίνωσε

Στη Β. Εύβοια περιοδεύει από το πρωί της Πέμπτης 31/8 ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Κελαϊδίτης, όπου επέβλεψε τα έργα που πραγματοποιούνται από την Περιφέρεια, ενώ ανακοίνωσε και την έναρξη των εργασιών στην είσοδο της Αγίας Άννας στο ύψος του κοιμητηρίου. Πρόκειται για έργο αναβάθμισης της οδικής αρτηρίας με την πλήρη ανακατασκευή της.

Δείτε τι δήλωσε σε ανάρτησή του

Πρωινό ξύπνημα με δουλειά στο πεδίο για τον σχεδιασμό και την παρακολούθηση των έργων που οι συμπολίτες μας περιμένουν ανεξαρτήτως εποχής…

Συνεχίζουμε το εκτενές έργο ασφαλτοστρώσεων, αναβάθμισης οδικών υποδομών αλλά και διαγραμμίσεων στο Δήμο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας.

Παρεμβάσεις που ολοκληρώθηκαν πρόσφατα στο τμήμα Προκόπι-Μαντούδι, στον άξονα που οδηγεί στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου, στο τμήμα Αγίας Άννας-Παππάδων, και διαγραμμίσεις σε μεγάλο μέρος των οδικών αξόνων στα όρια του Δήμου.

Παρεμβάσεις ασφαλτοστρώσεων που άμεσα προγραμματίζουμε σε Δάφνη, Κουρκουλούς και Σκεπαστή.

Αλλά και μια πολύ σημαντική βελτίωση που θα ξεκινήσουμε τέλος Σεπτέμβρη στην είσοδο της Αγίας Άννας στο ύψος του κοιμητηρίου, όπου θα εκτελέσουμε έργο για την αναβάθμιση της οδικής αρτηρίας με την πλήρη ανακατασκευή της, η οποία έχει ως κύριο σκοπό την απομείωση της απότομης κλίσης που ταλαιπωρεί και θέτει σε κίνδυνο τα διερχόμενα οχήματα και όχι μόνο.

Συνεχίζουμε!

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!