Στη Σκύρο Φάνης Σπανός και Γιώργος Κελαϊδίτης για τα σημαντικά έργα της Περιφέρειας (βίντεο – φωτό)

Στην Σκύρο περιοδεύουν από το πρωί της Παρασκευής 28/7 ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός και ο Γιώργος Κελαϊδίτης, συνοδευόμενοι από τον Δήμαρχο Νίκο Μαυρίκο και τον Υποψήφιο Δήμαρχο Σκύρου Γιάννη Ευγενικό.

Πρώτος σταθμός, η περιοχή Μπάσαλε και τα έργα τα οποία προχωρούν από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Πρόκειται για το μεγάλο έργο αντιστήριξης, καθώς και ασφαλτόστρωση σε μήκος 700 μ. του επαρχιακού άξονα.

Κατόπιν επισκέφθηκαν το Περιφερειακό Πολυδύναμο Ιατρείο Σκύρου και μίλησαν για Μιλήσαμε με τη διοίκηση και τους ανθρώπους του Περιφερειακού Πολυδύναμου Ιατρείου Σκύρου για το εν εξελίξει έργο επέκτασης των υποδομών του και τη σημαντική του αναβάθμιση που βρίσκεται προ των πυλών.

Το εργοτάξιο του νέου Λυκείου Σκύρου ήταν ο επόμενος σταθμός, όπου μετά την επίλυση σημαντικών ζητημάτων που καθυστέρησαν την υλοποίηση του και την εξασφάλιση των απαραίτητων πρόσθετων πόρων, το φθινόπωρο “μπαίνουν μπρος” οριστικά οι μηχανές.

Δεν θα μπορούσαν να μην επισκεφθούν το Υδατοδρόμιο Σκύρου. Μέσα από τη μεθοδική δουλειά του Λιμενικού Ταμείου Σκύρου, ένα έργο που ανοίγει το δρόμο για μια άλλη διάσταση στο μεταφορικό και τουριστικό χάρτη τόσο της Σκύρου αλλά και ευρύτερα.

Στη Σκύρο αποκτά νόημα το κλασικό «εργασία και χαρά»! Επισκεφτήκαμε τα πιο σημαντικά έργα που υλοποιούμε στο νησί:
Ασφαλτόστρωση στην περιοχή Μπάσαλε, που κάνουμε το μεγάλο έργο βραχοπροστασίας
Εργο κτιριακής επέκτασης Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Σκύρου
Κατασκευή νέου Λυκείου Σκύρου
και:
Υδατοδρόμιο Σκύρου, που υλοποιείται από το Λιμενικό Ταμείο Σκύρου με τη συνδρομή της Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.” δήλωσε ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός

“Επιμένουμε και συνεχίζουμε σε κάθε άκρη του πανέμορφου τόπου μας, με όλες μας τις δυνάμεις, με όλη μας την αγάπη”, δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Κελαϊδίτης

Δείτε φωτογραφίες:

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!