Χαλκίδα: Γέμισε μαθητές το θέατρο Παπαδημητρίου για την ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού

Μια, όχι μόνο επιτυχημένη αλλά και ουσιαστική εκδήλωση, που θα γίνει θεσμός, επαγγελματικού προσανατολισμού με θέμα: ¨ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ
ΕΠΙΣΤΗΜΗ¨ πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 6 Απριλίου 2023 από το 9 ο Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Στερεάς του ΟΕΕ σε συνεργασία με την Β΄θμια Εκπαίδευση Ν. Εύβοιας.


Εξειδικευμένοι ομιλητές ενημέρωσαν τους μαθητές Β΄ και Γ΄ τάξεων των Λυκείων ΓΕΛ Κανήθου, 1 ο Πρότυπο ΓΕΛ Χαλκίδας, 2 ο ΓΕΛ Χαλκίδας, 3 ο ΓΕΛ Χαλκίδας, 2 ο ΕΠΑΛ Χαλκίδας, ΓΕΛ Νέας Αρτάκης,
για τις προοπτικές επαγγελματικής τους απασχόλησης στον οικονομολογικό τομέα, εφ’ όσον φυσικά τον επιλέξουν σαν αντικείμενο σπουδών. Εισηγητές ήταν:


Ο Κος ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ , Δ/ντης Φορολογίας εισοδήματος & Δ/νσης. Σχεδιασμού Φορολογίας Ελέγχων, Υπουργείου Οικονομικών.
Η Κα ΜΠΟΥΡΟΥ ΖΩΗ ,Οικονομολόγος- Εκπαιδευτικός.
Ο Κος ΧΑΙΝΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ,Οικονομολόγος – Διδάκτωρ Οικον. Παν/μίου Αθηνών, Οικονομικός Σύμβουλος και Πληροφορικής – Συγγραφέας.
Κος ΙΣΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, Οικονομολόγος – Λογιστής – Συγγραφέας – Πρόεδρος Συλλόγου Λογιστών Πειραιά.

- Διαφήμιση -


Χαιρετισμό απεύθυναν ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Γιάννης Κοτρογιάννης, το μέλος της Κεντρικής Διοίκησης Κώστας Ρουσόπουλος, σαν εκπρόσωπος και του Προέδρου του Φορέα, Κωνσταντίνου Κόλλια και η Πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ Ελένη Αϊδίνη.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!