Χαλκίδα: Μοναδική φιλανθρωπική βραδιά από τον Σοροπτομιστικό όμιλο για το Α’ Ειδικό Σχολείο

Μια υπέροχη βραδιά διοργάνωσε ο Σοροπτιμιστικός όμιλος Χαλκίδας το βράδυ της Κυριακής στο Ξενοδοχείο Παλίρροια, για τη Διεθνή ημέρα του Σοροπτιμισμού και την ημέρα των Δικαιωμάτων του ανθρώπου. Η φιλανθρωπική εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στην ενίσχυση του Α’ Ειδικού Σχολείου Χαλκίδας.

Παράλληλα δύο νέα μέλη του Ομίλου έλαβαν τα σήματα ύστερα από ένα χρόνο εκπαίδευσης και ανήκουν πλέον και επίσημα στην μεγάλη ομάδα της Χαλκίδας. Πρόκειται για την δικηγόρο Ιωάννα Ακριώτη και το νεότερο μέλος του ομίλου Κατερίνα Σκια.

Το πρώτο κερί της εκδήλωσης για τον Διεθνή Σοροπτιμισμό, άναψε η γιατρός Νόνικα Βοσκού, μέλος του Σοροπτιμιστικού όμιλου Αθηνών και κατόπιν το δεύτερο κερί για την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία η πρώτη αντιπρόεδρος του Ομίλου κα. Γιολάντα Νικολάου, το τρίτο κερί της Ένωσης Ελλάδος άναψε η πρόεδρος του Σοροπτιμιστικού όμιλου Χαλκίδας κα. Αγγελική Γαλάνη, ενώ η επίτιμη και Ιδρυτική πρόεδρος του Ομίλου Χαλκίδας κα. Δήμητρα Παπαμιχαήλ άναψε το τέταρτο κερί και καλωσόρισε τα νέα μέλη στην μεγάλη ομάδα του Ομίλου.

- Διαφήμιση -
Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!