Χαλκίδα: Πόλη για να ζεις – “Τύφλα” να έχει η Νέα Υόρκη-Έβαλαν ταμπέλα στο μονοπάτι που υπάρχει για τους τυφλούς συμπολίτες μας!!! (Φωτο)

Της Μαρίας Καράπα

karapa maria

Χαλκίδα- Έλενα Βάκα το Μεγαλείο σου! (καθότι το όνομα της Πόλης είναι συνυφασμένο με της καλύτερης δημάρχου ever ). Τύφλα να έχει η Ν. Υόρκη. Καλά για Λονδίνο τι να μας πουν τα γατάκια . Παρίσι; Η Έλενα δεν το βλέπει καν. Δήμαρχοι σου λέει. Κάνουν τα ίδια πράγματα. Αν δεν καινοτομήσεις πώς θα μείνεις στην ιστορία .

Άκου να φτιάχνουν μονοπάτι στα πεζοδρόμια για όσους έχουν πρόβλημα όρασης και να μην βάζουν μια πινακίδα μέσα. Αν είναι δυνατόν. Γι αυτό η τοπική αυτοδιοίκηση πνέει τα λοίσθια παγκοσμίως . Τι τύχη να έχεις δήμαρχο την Έλενα. “Τζακ Ποτ” έχουμε πιάσει όλοι . Να είναι καλά οι 73 παραπάνω που ψήφισαν και κέρδισε από τον πρώτο γύρο.

Με πήρε μια φίλη μου τηλέφωνο και μου λέει: “δεν θα το πιστέψεις εκεί που είναι η διαδρομή για τους τυφλούς συμπολίτες μας στην οδό Δ. Βασιλείου υπάρχει μια πινακίδα φυτεμένη.”

Αποκλείεται απαντώ. Δεν σε πιστεύω. Ο δήμος μας είναι παγκοσμίου επιπέδου σε ανταποδοτική προσφορά στους πολίτες. Αποκλείεται. Είσαι εμπαθής με την Βάκα. Δεν θα σε ακολουθήσω στον κατήφορό σου. Μου στήνεις παγίδα, για να χαλάσω την άριστη σχέση που έχω μαζί της . (θα έλεγα TOP αλλά είναι καπαρωμένη η σχέση και με απευθείας αναθέσεις. Αμ πώς!)

Φίλη : ΟΧΙ Σου ορκίζομαι όπου θες.

Εντάξει λέω έρχομαι να το δω. Οι γνωστές υπερβολές σκέφτομαι εναντίον της καλύτερης δημάρχου από ιδρύσεως του δήμου. Φτάνω λοιπόν και τι βλέπω. Την πινακίδα φυτεμένη στην διαδρομή των τυφλών ! Αφού έκανα σοκαρισμένη τον σταυρό μου Αναφώνησα Χριστός και Απόστολος Τι είναι αυτό; Αυτά είναι. Χαλκίδα. Πόλη για να ζεις. Φιλική προς τις …πινακίδες !

Αναμένω με την γνωστή ευαισθησία για τους ΑμεΑ συμπολίτες μας που διακρίνει την δήμαρχο να προχωρήσει άμεσα σε ΕΔΕ . Φταίει ο εργολάβος; Φταίει ο υπάλληλος που έπρεπε να παραλάβει το έργο; Αυτοί που δεν φταίνε είναι οι συμπολίτες μας με προβλήματα όρασης. Μέχρι να βρείτε “τις πταίει” κα Δήμαρχε, μόνο η λέξη όνειδος, θα σας ακολουθεί. Διότι ο σοφός λαός λέει, τα παράπονά σας στην δήμαρχο…

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!