Χαλκίδα: Σε αίθουσα “Λάμπρου Γκάνη” μετονομάστηκε η αίθουσα του Δικηγορικού Συλλόγου – Συγκινητική τελετή (βίντεο και φωτο)

Παρουσία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχη μας Μητροπολίτη Χαλκίδας κ. Χρυσοστόμου, της οικογένειας του τιμώμενου εκλιπόντος, του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου, αιρετών και πλήθος συναδέλφων του πραγματοποιήθηκε μέσα σε κλίμα μεγάλης συγκίνησης η τελετή ονοματοδοσίας της αίθουσας του Δικηγορικού Συλλόγου σε αίθουσα «Λάμπρου Γκάνη»

Ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο ήθος του εκλιπόντος Λάμπρου Γκάνη, στην συνεργασία τους η οποία υπήρξε εξαιρετική, ενώ έκανε λόγο για έναν άνθρωπο με σπουδαίο χαρακτήρα και αφοσιωμένο στην εκκλησία.

Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Χαλκίδας Δημήτρης Γκίκας, μιλώντας στο eviaonline αναφέρθηκε στην σημαντικότητα της ημέρας “Ήταν το ελάχιστο που μπορούσαμε να κάνουμε για έναν άνθρωπο που προσέφερε τόσα πολλά στον δικηγορικό σύλλογο και στον κόσμο της Χαλκίδας”

“Mου δόθηκε η ευκαιρία να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο και άνθρωπο Λάμπρο. Σε αυτόν που συνδύαζε όλα τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένας διοικητής. Σε αυτόν που είχα την τιμή να θητεύσω μαζί, για δύο θητείες, σε ηλικία μόλις 27 ετών, στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΣΧ. Που μας έμαθε πώς να αγαπάς και να έχεις εμπιστοσύνη στον ηγέτη. Σε αυτόν που ένωσε τον Δικηγορικό Σύλλογο σε ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο, μέχρι και σήμερα. Στον μαχητή και νικητή του Εφετείου της Χαλκίδας. Στον Λάμπρο που ήταν δίπλα μου σε κάθε προσωπική μου μάχη. Πρόεδρε θα σε θυμάμαι πάντα με ευγνωμοσύνη”, ανέφερε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.

Παρούσα και η κόρη του αείμνηστου Λάμπρου Γκάνη, συγκινημένη και φορτισμένη με την τελετή ευχαρίστησε το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Χαλκίδας για την πρωτοβουλία του να δοθεί το όνομα του πατέρα της στην συγκεκριμένη αίθουσα του Δικαστικού Μεγάρου.

Η σύζυγος του Λάμπρου Γκάνη, ήταν εκείνη που παρέλαβε τιμητική πλακέτα για το έργο και την προσφορά του συζύγου της, ενώ στην λήξη της τελετής πραγματοποιήθηκαν τα αποκαλυπτήρια της επιγραφής από τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου και την σύζυγό του αειμνήστου Λάμπρου Γκάνη.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!