Χριστουγεννιάτικο κύμα αγάπης στη Λιανή Άμμο – “Λαμπίκο” 500 μέτρα παραλίας από την ομάδα “The Human Wave Project” και εθελοντές

Tα μέλη της εθελοντικής ομάδας “The Human Wave Project”, έχουν βάλει στόχο και φαίνεται ότι τον έχουν πετύχει, να καθαρίζουν τις παραλίες πρωτίστως από τα σκουπίδια των ασυνείδητων και δευτερευόντως από τα φερτά υλικά

Αν τύχει να περάσετε από την παραλία της Λιανής Άμμου και κάτι σας “χτυπήσει” καλά στο μάτι, μην απορήσετε…η μέχρι πρότινος ασχήμια της, αποτελεί παρελθόν.

32 Υπερασπιστές της Ομορφιάς με χαραγμένη στην καρδιά τη φράση “τίποτε δε λογίζεται ως ακατόρθωτο”, ξεπέρασαν γρήγορα το αρχικό σοκ της χαώδους εικόνας, και ενεργώντας υπερβατικά, κοσκίνησαν 500 μέτρα παραλίας, αφήνοντας στην άμμο μόνο τα χνάρια της αγάπης τους.

Και κάπως έτσι, τοποθετώντας το τελευταίο κομμάτι στο παζλ των αναμνήσεών μας για το 2023, εκτός της πληρότητας που μας χάρισε η προσφορά στο περιβάλλον και τον τόπο μας, ένα κύμα αισιοδοξίας μας κατακλύζει, βλέποντας την ελπίδα να γεννιέται μέσα από τα μικρά παιδιά που συμμετέχουν στις δράσεις μας.

Ευχόμαστε χαρούμενες γιορτές, χωρίς να ξεχνάμε να έχουμε πάντα ένα χέρι βοηθείας απλωμένο, έστω και εμμέσως (π.χ. Κοινωνική κουζίνα “Ο άλλος άνθρωπος” – Χαλκίδα).

Ευχαριστούμε τον σύλλογο “Δράση – Πολιτισμός” για την πολύτιμη συμμετοχή των μελών του στη δράση μας καθώς και τον Miltos Dariviris aka (Μιλτιάδης Το Μηλαράκι) για το υπέροχο κέρασμα στους εθελοντές.

Ευχαριστούμε επίσης όσους έχουν συνδεθεί με το έργο μας, παρέχοντας μας τα απαραίτητα για τις δράσεις:
Τον Spanos Giorgos ιδιοκτήτη του “Κρεοπωλείο ο Κούλης” για τα γάντια εργασίας.
Τον Περικλής Οικονόμου ιδιοκτήτη της E.CO. LIFT για τις τσιμπίδες συλλογής και
Την Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. για τις σακούλες.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!