Στις εργασίες της 55ης Τακτικής Γ.Σ. του Ε.Ο.Α.Ε.Ν και της ΔΕ της ΚΕΕΕ συμμετείχε το Επιμελητήριο Εύβοιας

Στις εργασίες της 55ης Τακτικής Γ.Σ. του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΙΩΝ – (Ε.Ο.Α.Ε.Ν.), που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Χίου, συμμετείχαν από το Επιμελητήριο Εύβοιας ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Γεροντίτης και η κα Δέσποινα Καραμπέτσου, εκπρόσωπος του Φορέα στον Οργανισμό.

Κατά την διάρκεια των εργασιών και μεταξύ άλλων τέθηκαν θέματα όπως η ενεργειακή μετάβαση των ελληνικών νησιών προς την κλιματική ουδετερότητα, η πορεία υλοποίησης του έργου «Ενεργητικές πολιτικές και στοχευμένο πρόγραμμα κατάρτισης πιστοποίησης για την προώθηση των ανέργων στην απασχόληση στον τομέα του Food & Beverage Management» καθώς και οι προοπτικές και οι θέσεις Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών.

Ο κ. Γιάννης Γεροντίτης και η κα Δέσποινα Καραμπέτσου συμμετείχαν επίσης το Σάββατο 27 Απριλίου και στην Διευρυμένη Συνεδρίαση της ΔΕ της ΚΕΕΕ, η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 55ης Γ.Σ. του Ε.Ο.Α.Ε.Ν. και με την μεγάλη προσέλευση εκπροσώπων της επιμελητηριακής κοινότητας, της κεντρικής πολιτικής σκηνής, της τοπικής αυτοδιοίκησης, φορέων και επιχειρήσεων.

- Διαφήμιση -

Μεταξύ αυτών το παρών έδωσαν η Υφυπουργός Ανάπτυξης κα Άννα Μάνη Παπαδημητρίου, ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλης Κουτουλάκης, ο Πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Στέφανος Κασσελάκης, ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργος Καββαθάς, ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Κωνσταντίνος Μουτζούρης και οι Βουλευτές Χίου, κ. Νότης Μηταράκης και κ. Σταύρος Μιχαηλίδης.

Η βιώσιμη ανάπτυξη, ο τουρισμός, οι ανάγκες, οι προκλήσεις και τα σύγχρονα εργαλεία των νησιωτικών επιχειρήσεων αποτέλεσαν τις βασικές θεματικές της Συνεδρίασης.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!