Έκλαψε όλο το Μαντούδι στην κηδεία της 16χρονης Μαρίας-Ο επικήδειος της Θείας της που συγκλόνισε-Παρών ο Ποιμενάρχης μας Μητροπολίτης Χαλκίδας κ. Χρυσόστομος (βίντεο)

Τραγικές στιγμές, ανείπωτης θλίψης και πένθους βίωσε όλο το Μαντούδι από τον αδόκητο θάνατο της 16χρονης Μαρίας, που έσβησε ξαφνικά το βράδυ της Δευτέρας στο Μαντούδι. Ολόκληρο το χωριό βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 10/8 στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στο Μαντούδι, και αποχαιρέτησαν την Μαρία Τσαγκαροπούλου -το Μαράκι τους – όπως την αποκαλούσαν οι συγγενείς , οι φίλες, οι φίλοι και οι καθηγητές της.

Όλοι έκαναν λόγο για ένα χαρούμενο κορίτσι, γεμάτο ζωή και όνειρα που προσπαθούσε να πετύχει τους στόχους της και ακόμα δεν μπορούν να συνέλθουν από το δυνατό σοκ.

Ακόμα δεν μπορούν να συνέλθουν από το δυνατό σοκ όσοι γνώριζαν την γεμάτη ζωή και χαρούμενη Μαρία που έφυγε τόσο νωρίς και άδικα από την ζωή . Ήταν κυριολεκτικά μαύρη μέρα για το χωριό όπως τόνισε συντετριμμένος στο evia online ο Δήμαρχος Γιώργος Τσαπουρνιώτης που την γνώριζε από μικρό παιδί όπως και τους βιοπαλαιστές γονείς της. Παρών ήταν και ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας Μητροπολίτης κ Χρυσόστομος που εμφανώς συγκινημένος τέλεσε την εξόδιο ακολουθία.

Στην κηδεία παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Γιώργος Τσαπουρνιώτης, οι αντιδήμαρχοι, Γιάννης Καντζούρας, Αργύρης Λιάσκος, οι καθηγητές της στο σχολείο καθώς και οι μαθητές των λυκείων .

Συγκλόνισε ο επικήδειος της θείας της και καθηγήτριας Όλγας Τσαγκαροπούλου

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!