Εύβοια: Αναμνηστική – τιμητική πλακέτα στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.κ Σεραφείμ

Exif_JPEG_420

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΟΞΥΛΙΘΟΥ – Πρόεδρος Κλαίρη Κατσαρη

Σήμερα είχαμε τη χαρά με το Συμβούλο της Κοινότητας και ταμία της Επιτροπής Διεξαγωγής Πανήγυρις της 15ης Αυγούστου κ. Δημήτρη Νικόδημο, να επισκεφτούμε το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας Κάρυστιας και Σκύρου κ.κ. Σεραφείμ.

Ως μέλη του Τοπικού Συμβουλιου αλλά και ως μέλη της Επιτροπής Πανηγύρεως, θέλαμε να δώσουμε τις ευχές μας για έτη πολλά στο Δεσπότη μας και να πάρουμε την ευλογία του και την ευχή του για τη νέα Δημοτική μας θητεία που σε λίγες μέρες ξεκινά αλλά και για τη θητεία μας στη Πανηγύρι.

Του παραδώσαμε μια αναμνηστική – τιμητική πλακέτα της Επιτροπής Πανηγύρεως για τα 55 χρόνια της Αρχιερωσυνης του στη Μητροπολη μας, που γιορτάστηκαν πριν λίγες μέρες στον Ι.Ν.Αγιου Αθανασίου στη Κύμη, και που παρευρέθηκαμε αλλά λόγω μιας οικογενειακής μου δύσκολης κατάστασης δεν μπορέσαμε να του τη προσφέρουμε εκείνη τη μέρα.

- Διαφήμιση -

Είναι η ελάχιστη αναγνώριση , μια ένδειξη ευγνωμοσύνης προς το πρόσωπο του για την αμέριστη συμπαράσταση , υποστήριξη και πολύτιμη βοήθεια του προς την Επιτροπή και το τόπο μας.

Μας υποδέχτηκε όπως πάντα.

Με όρεξη για συζήτηση, χαρά, καλοσύνη , εγκαρδιότητα και με αυτό το γαλήνιο χαμόγελο.

Και όπως πάντα είχαμε μια όμορφη και ενδιαφέρουσα συνομιλία μαζί του.

Του κάναμε γνωστό τη μεγάλη μας επιτυχία της απομάκρυνσης του αιολικού πάρκου πλησίον του Ηφαιστείου.

Exif_JPEG_420

Που και εκείνος έμπρακτα συμμετείχε στον αγώνα μας.

Χάρηκε πολύ με αυτή την εξελιξη.

Ευχήθηκε και αισιόδοξει η νέα δημοτική αρχή να σκύψει πιο βαθιά στα προβλήματα της Κύμης και να είναι μια εποικοδομητική θητεία με συνεργασίες για όλους.

Έτη πολλά Δέσποτα!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!