Εύβοια: Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ.κ. Χρυσόστομος ετέλεσε σε κλίμα συγκίνησης το μνημόσυνο, για τους Αστυνομικούς που έπεσαν στο καθήκον (5 βίντεο και φωτο)

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Ευβοίας μέσα σε κλίμα έντονης συγκίνησης τελέστηκε πριν λίγο η επιμνημόσυνη δέηση για τους αστυνομικούς που έχασαν την ζωή τους την ώρα του καθήκοντος.

Στο μνημόσυνο του Ψυχοσάββατου που τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας Μητροπολίτης Χαλκίδας κ.κ. Χρυσόστομος παρευρέθηκαν βουλευτές του Νομού, εκπρόσωποι της τοπικής Αυτοδιοίκησης, και των σωμάτων ασφαλείας. Συγκεκριμένα, παρέστη ο Δ/ντης της Δ.Α. Ευβοίας Ταξίαρχος κ. Αθανάσιος Γερογιάκομος, οι Αστυνομικοί Διευθυντές κ. Ιωάννης Κατσακιώρης και Κωνσταντίνος Κουκουβίνος, οι Βουλευτές κ. Αθανάσιος Ζεμπίλης και κ. Αικατερίνη Καζάνη, ο Δ/της της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ευβοίας Ταξίαρχος κ. Κωνσταντίνος Ψαρός, ο εκπρόσωπος του Συνδέσμου Εφέδρων Ευβοίας κ. Γεώργιος Βλαχάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Χαλκιδέων κ. Δημήτριος Σέρρας και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών Ευβοίας κ. Σωκράτης Σκλιάς. Συγκλονισμένοι και δακρυσμένοι οι συγγενείς αστυνομικών που έχασαν την ζωή τους πέφτοντας στο καθήκον και τηρώντας μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής τους τον όρκο που έδωσαν .

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!