Δήμος Ιστιαίας Αιδηψού: Ο silver alert άρχοντας Κοντζιάς -Οι εκλογές -Τα βιβλία-Η ανακοίνωση του σχολείου Ωρεών και η καλή επιτυχία από τους μαθητές!!!

Της Μαρίας Καράπα

‘Εχω ζήσει και έχω ζήσει εκλογές. Αλλά αυτό πρώτη φορά το έζησα. Ανακοίνωση σχολείου που να ευχαριστεί για προσφορά λογοτεχνικών βιβλίων που έγινε 1 μήνα πριν από τις δημοτικές εκλογές από υποψήφιο δήμαρχο δεν έχω ξαναδεί.

Αλλά να το ξεπεράσω και να το εντάξω στην αβροφροσύνη που πρέπει να υπάρχει έστω και αν η κίνηση συμπίπτει όλως τυχαίως προεκλογικά. Αυτό που δεν έχω ξαναδεί, παρά μόνο στις αγαπημένες ηθικοπλαστικές ελληνικές ταινίες, είναι να βγάζει σχολείο ανακοίνωση που να εύχεται καλή επιτυχία στον υποψήφιο δήμαρχο και να εντάσσει στις ευχές και εκείνες των παιδιών !!! Σύμφωνα με τα όσα διάβασα στο Ιστιαία Αιδηψός Live για ανακοίνωση από την διεύθυνση του σχολείου. Εφόσον ισχύει αυτό το ατόπημα είναι βαρύ, διότι χρησιμοποιήθηκαν παιδιά ως μέρος προεκλογικής δράσης υποψηφίου.

Επίσης το γεγονός υπερβαίνει τις αρμοδιότητες του σχολείου του διευθυντή ή της διευθύντριας που είναι καθαρά διδακτικές και απαγορεύεται ρητώς από τον Δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα αλλά και την λογική η εμπλοκή του σχολείου καθ οιονδήποτε τρόπο σε πολιτικές δράσεις ή πράξεις.

Αντί να ζητήσει να αποσυρθεί η ανακοίνωση ως απαράδεκτη ο ίδιος silver alert δήμαρχος Γιάννης Κοντζιάς, αίφνης η είδηση μοιράστηκε και σε site προφανώς για να πάρει έκταση το μεγαλείο της τακτικής τύπου Λουδοβίκου ή ακόμα καλύτερα της τακτικής Μαυρογιαλούρου που όλα γίνονται δια ενεργειών μου και με στηρίζουν ακόμα και οι μαθητές που εύχονται στον πολυχρονεμένο άρχοντα καλή επιτυχία …

Εφόσον δεν ισχύει καλό θα είναι να βγάλει μια ανακοίνωση το σχολείο ώστε να μην δημιουργούνται εικόνες που αμαυρώνουν το λειτούργημα του εκπαιδευτικού.

Υγ: Τα σχολεία χρησιμοποιούνται ως εκλογικά τμήματα αλλά ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΠΟΤΕ ΩΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΆ ΚΈΝΤΡΑ ΟΙΟΥΔΉΠΟΤΕ ΥΠΟΨΗΦΊΟΥ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΥΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΙΔΙΆ…

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!