Δήμος Ιστιαίας Αιδηψού: Το Ψέμα-Οι πλημμυροπαθείς -Ο Κοντζιάς ο Α’- Ο Μαραγιάννης – Οι λακούβες και τα HOGAN…

Μονομαχία στο Ελ Πάσο θυμίζουν οι εκλογές στο δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού. Έχουν βγει τα… face-boukia και πέφτουν οι σφαίρες-αναρτήσεις σαν το χαλάζι. Και δεν τους το είχα. Σε λίγο ο Δήμος Κύμης -Αλιβερίου θα μοιάζει με παιδική χαρά.
Ο δήμαρχος της καρδιάς μας ο απερχόμενος – κατά Γιάννη Μαραγιάννη – Γιάννης Κοντζιάς εξακολουθεί και είναι στη λίστα των πολιτικών Silver alert. Τι μηνύματα έχω στείλει. Τι τηλέφωνα έχω πάρει. Τίποτα. Φωνή βοώντος εν τη ερήμω. Εκτός και αν έχει κουφαθεί από τον κρότο των πυρών του Μαραγιάννη που δεν είναι τζούφια όπως φαίνεται.

Αλλά θράσος βρε παιδί μου που το έχει ο (Μαρα και 2 φορές Γιάννης,) να πει στον δημαρχούκο μας – που η αλήθεια και το όνομα Γ. Κοντζιάς είναι ένα και το αυτό – ότι το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και ότι δεν έχει τσίπα.

Γιατί άκουσον άκουσον, άλλο έλεγε η εγκύκλιος για την υποβολή των δηλώσεων των πλημμυροπαθών και άλλο ο Κοντζιάς ο Α’.

Σας παρακαλώ . Τι να μας πει μια εγκύκλιος μπροστά στο μέγεθος και την βαρύτητα των λόγων, του καλύτερου δημάρχου όλων των εποχών. Κοντζιάς και ξερό ψωμί.

Ένα λάθος έκανε μόνο ο Silver alert δήμαρχός μας. Δεν έβαλε στην ανακοίνωση ότι όποιος καταθέσει στο γραφείο δημάρχου την αίτηση, θα πάρει δώρο και ένα ζευγάρι HOGAN που είναι τα αγαπημένο του. Νομίζω βγαίνει και σε γαλότσα.

Σας ενημερώνω ότι κατέστησα κοινωνό με μήνυμα τον δήμαρχο της καρδιάς μας, ότι ο συνονόματός του και εν αναμονή – όπως τονίζουν οι εμπαθείς – δήμαρχος Μαραγιάννης αποδέχθηκε την πρόσκληση-πρόκληση μου για συνέντευξη που έκανα δημοσίως.

Ως εκ τούτου φαντάζει σφόδρα πιθανό το ενδεχόμενο, να εμφανιστώ το αμέσως προσεχές διάστημα στο… πεδίο της εκλογικής μάχης, με κράνος PRESS, αλεξίσφαιρο γιλέκο και βέβαια παπούτσι HOGAN για να εκνευρίσω τον Μαραγιάννη.

Ο, απερχόμενος -κατά Μαραγιάννη- Silver Alert δήμαρχος της καρδιάς μας, Γιάννης Κοντζιάς ο Α’ είμαι σίγουρη ότι θα χαρεί, γιατί ως γνωστόν, είναι Fun του παγκοσμίου φήμης αποφθέγματος: “Όποιος με παπούτσια HOGAN, μέρα και νύχτα περπατεί, για τις λακκούβες στο δήμο Ιστιαίας Αιδηψού, απλώς αδιαφορεί”

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!