Δήμος Χαλκιδέων: Ευτυχείτε Ω συνδημότες -Στις 25 Ιανουαρίου η συνεδρίαση του Δ.Σ.-Η κοπή της πίτας -Ο Ντίνος Ηλιόπουλος -Το ματς και οι ευχές…

Της Μαρίας Καράπα

Αγαπητοί συνδημότες ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ που έλεγε ο αείμνηστος μοναδικός Άλκης Στέας, που η χαρούμενη και γεμάτη θετικά μηνύματα ατάκα του, έχει εντυπωθεί στην δόξα τω θεώ δυνατή μνήμη μου, παρά τα συμπτώματα Long Covid, που δυνητικά θα ήθελαν να έχω κάποιοι και κάποιες. Ονόματα και μη χωριό. Η ευγενής φράση λοιπόν αυτή, έχει εντυπωθεί στο πολύπλοκο μυαλό μου, λόγω και ενός συναδέλφου, που την έλεγε κάθε πρωί σε σύσκεψη σε κανάλι Πανελλαδικής εμβέλειας παλαιότερα.

Ευτυχείτε, διότι τις 25 τρέχοντος θα συνεδριάσει όπως με ενημέρωσε η.. Κασταλία Πηγή το Δημοτικό Συμβούλιο . Εν αρχή θα κοπεί η Βασιλόπιτα και θα ανταλλαγούν οι καθιερωμένες ευχές, ανάμεσα στους Δημοτικούς Συμβούλους, στην Δήμαρχο Έλενα Βάκα, τον Γιώργο Σπύρου, την Άννα Παππά και την Τσιβίκα Γρανέτα που θα επιβεβαιώσουν την φράση του Ντίνου Ηλιόπουλου “Δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα.”

Μόλις θα τελειώσουν οι ευχές, τα Ματς και Μουτς και η ωραία ατμόσφαιρα θα αρχίσουν οι ριπές…

‘Ισως αν η κοπή της Βασιλόπιτας, γινόταν υπό το άσμα του αειμνήστου Λουκιανού Κηλαϊδόνη “Αρχίζει το Ματς αδειάζουν οι δρόμοι, αρχίζει το Ματς” θα προσέγγιζε το τι θα ακολουθήσει στις συνεδριάσεις, που τις βλέπω sold out. Έτσι για ένα ζέσταμα βρε παιδί μου.

Πάντως βαρετά, όπως έχει πει η Δήμαρχος της καρδιάς μας, Έλενα Βάκα η Μεγαλοπρεπής η Α’ και η τελευταία.. έχω την αμυδρά υποψία, δεν θα τα λες τα συμβούλια… Μιλάμε για TOP καταστάσεις, υπήκοοι που θα ακολουθήσουν, όπως πληροφορήθηκα αρμοδίως από την… Κασταλία Πηγή βεβαίως βεβαίως!

Άντε καλή μας αρχή και καλό διάβασμα, με αποκαλύψεις όπως πάντα και παρασκήνια, εδώ στο eviaonline,το πρώτο ειδησεογραφικό site της Εύβοιας και της Σκύρου.

Το αυτό θα γίνει και για τα άλλα δημοτικά συμβούλια, της Αρχόντισσας της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί για το evia online … Εύβοια δεν είναι μόνο η Χαλκίδα. Εύβοια είναι και η αγαπημένη μοναδική πόλη, με τα “τρελά νερά”!

ΥΓ. Ευχαριστώ από καρδιάς, την φανατική και TOP αναγνώστριά μας Helen Vakas A’ (χειροκροτήματα)

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!