Δημήτρης Θωμάς: Μεγαλειώδης η συγκέντρωση στην προεκλογική ομιλία – Κοσμοπλημμύρα στην πλατεία Κύμης (βίντεο)

Μεγαλειώδης και εντυπωσιακή ήταν η προσέλευση του κόσμου στην προεκλογική ομιλία του Δημήτρη Θωμά, στην Κύμη. Με ένταση, παλμό και πάθος ο υποψήφιος Δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου, μίλησε για όλους και για όλα, ξεκάθαρα και με διαφάνεια.

Έθιξε τα δύο μεγάλα πλεονεκτήματα της Κύμης αναφερόμενος στον μεγάλο ευεργέτη Γεώργιο Παπανικολάου, αλλά και στο λιμάνι της περιοχής. “Το έχει ανάγκη ο τόπος αλλά και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και μπορεί να προσφέρει αμέτρητες θέσεις εργασίας και ανυπολόγιστη οικονομική ανάπτυξη”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Θωμάς.

Διαβεβαίωσε ότι τα συγκεκριμένα πλεονεκτήματα της Κύμης, μπορούν να αλλάξουν ριζικά την πορεία αυτού του τόπου και να τον απογειώσουν. Όμως εννέα ολόκληρα χρόνια δεν έχει γίνει το παραμικρό γι’ αυτό, όπως τόνισε. Προτεραιότητα του θα είναι να φτιάξει τον εγκαταλελειμμένο βιολογικό της Κύμης και να οργανώσει τις υπηρεσίες του δήμου, ώστε να υπάρξει λύση για το νερό και τα απορρίμματα.

“Ο Δήμος Κύμης Αλιβερίου είναι εγκαταλελειμμένος εδώ και εννέα χρόνια και κατάσταση αυτή πρέπει να αλλάξει οπωσδήποτε ώστε να μείνουν είναι οι νέοι άνθρωποι εδώ και να μη φύγουν μακριά αναζητώντας εργασία και καλύτερες συνθήκες ζωής”, επεσήμανε ο Δημήτρης Θωμάς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ξεκινώντας την προεκλογική του ομιλία έκανε αναφορά στα εννέα δύσκολα χρόνια που πέρασε ο ίδιος και οι συγκατηγορούμενοι του, όπως και οι οικογένειες τους, αντιμετωπίζοντας λυσσαλέο μίσος, απαξίωση και υβριστικές επιθέσεις. Ενώ σχετικά με την αναφορά που κατατέθηκε σήμερα στον Άρειο Πάγο από τον Θανάση Μπουραντά σχετικά με την αθωωτική απόφαση του Τριμελούς Κακουργιοδικείου Χαλκίδας, διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει περιθώριο να αλλάξει η απόφαση του δικαστηρίου.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!