Δημοτικές εκλογές – Χαλκίδα: Λένα Σκαρλή “Τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα, σε μια συμμετοχική διαδικασία με κοινούς στόχους και επιδιώξεις”

H εργαζόμενη μητέρα Λένα Σκαρλή, απόφοιτη του ΕΚΠΑ του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού και του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης στο Πάντειο πανεπιστήμιο και ενεργή επί χρόνια στα κοινά, ενώνει τις δυνάμεις της με τον Γιώργο Σπύρου.

Με μότο της “τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα, σε μια συμμετοχική διαδικασία με κοινούς στόχους και επιδιώξεις”, είναι μια από τις πιο δυναμικές παρουσίες στο ψηφοδέλτιο του υποψήφιου Δημάρχου Χαλκιδέων.

Λίγα λόγια για την ίδια…

Ονομάζομαι Λένα Σκαρλή-Μέκρα είμαι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Γιώργο Μέκρα και έχουμε αποκτήσει δύο παιδιά . Έχω γεννηθεί στο Αλιβέρι και μένω μόνιμα στη Χαλκίδα . Είμαι απόφοιτη του ΕΚΠΑ του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού και του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης στο Πάντειο πανεπιστήμιο.

Επί χρόνια διατηρούσα το γυμναστήριο Energy στην Αμάρυνθο και κατόπιν έχω εργαστεί ως καθηγήτρια φυσικής αγωγής στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση και στο Δήμο Χαλκιδέων . Έχω διατελέσει Πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 13ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας και διακρίνομαι για τη πλούσια εθελοντική μου δράση .

- Διαφήμιση -

Τα τελευταία 4 χρόνια είμαι εκλεγμένη κοινοτική σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Χαλκίδας. Θέλω να συνεχίσω να είμαι ενεργή στα κοινά, γιαυτό στηρίζω το Γιώργο Σπύρου που ενώνει πολίτες από διαφορετικές αφετηρίες και με διαφορετικές διαδρομές, πολίτες που μέχρι χθες τους χώριζαν κομματικές διαχωριστικές γραμμές .

Ξεκινάμε λοιπόν μια νέα πορεία γιατί τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα, σε μια συμμετοχική διαδικασία με κοινούς στόχους και επιδιώξεις. Να δημιουργήσουμε ένα δήμο ανθρωπιάς, αλληλεγγύης, ασφάλειας, τουριστικών και περιβαλλοντικών υποδομών . ‘’ Για την πόλη που αξίζει να ζεις , αξίζει να συμμετέχεις ΕΝΕΡΓΑ ….ΑΜΕΣΑ’’

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!