Δημοτικές εκλογές: 3 νέες γυναικείες υποψηφιότητες με τον Γιώργο Σπύρου

Ανακοίνωση υποψηφιοτήτων της δημοτικής κίνησης – Άμεσα – Νέο Ξεκίνημα
Η δημοτική κίνηση Άμεσα – Νέο Ξεκίνημα με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Σπύρου συνεχίζει την ανακοίνωση υποψηφιοτήτων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων.


Στη δημοτική μας ομάδα συμμετέχουν


Η Φωτεινή Τουλούμη είναι τελειόφοιτος κομμωτικής από τις σχολές του ΟΑΕΔ. Γεννήθηκε
στην Χαλκίδα και μεγάλωσε στο όμορφο χωριό των Φύλλων. Είναι παντρεμένη με τον Κωσταντίνο Βαβουλιώτη, έχουν αποκτήσει δύο παιδιά 23 ετών και κατοικούν στην Αγία Ελεούσα. Είναι μέλος στο Δ.Σ του Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Συλλόγου Καμαρίου – Φύλλων και ανήκει στους πρώτους ιδρυτές του Συλλόγου από το 2011, ενώ έχει διατελέσει πρόεδρος του Συλλόγου από 2014 έως 2019.
Ασχολείται με τα κοινά του τόπου μας από το 2011. Το 2014 ήταν Μέλος του Δεκαπενταμελούς συμβούλιου της ΔΟΠΠΑΧ και βοήθησε να ξεκινήσει η λειτουργία του ΚΑΠΗ Φύλλων, το οποίο ήταν
κλειστό. Θέτει υποψηφιότητα με τον συνδυασμό Άμεσα – Νέο Ξεκίνημα του Γιώργου Σπύρου, γιατί
πιστεύει ότι μπορεί να προσφέρει πολλά. Θέλει να βλέπει τον τόπο της να αναπτύσσεται μέσα από έργα για όλες τις ενότητες του Δήμου Χαλκιδέων. Να αναβαθμιστούμε μέσα από τα πολιτιστικά δρώμενα και να φέρουμε τον αθλητισμό ένα βήμα παραπέρα.


Η Έφη Βαρβάρου είναι Πτυχιούχος ΕΚΠΑ του τμήματος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στην Καλαθοσφαίριση. Υπηρετεί στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας, συμμετέχοντας με τους μαθητές της σε πολλές αθλητικές δραστηριότητες, ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση και την ομαδικότητα των παιδιών
στον αθλητισμό. Υπήρξε αθλήτρια της γυναικείας ομάδας καλαθοσφαίρισης της ΑΓΕΧ, ιδρυτικό μέλος & Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων τριών Τέκνων Ν. Ευβοίας, με πολλές δράσεις για τις τρίτεκνες οικογένειες. Αντιπρόεδρος του Συλλόγου τριών Τέκνων Ν. Ευβοίας ως σήμερα, Γραμματέας του Συλλόγου Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Ν. Εύβοιας, εθελόντρια αιμοδότης στην Τράπεζα Αίματος του Συλλόγου Δασκάλων &Νηπιαγωγών Χαλκίδας. Μέλος της Χορευτικής Ομάδας του Συλλόγου Δασκάλων & Νηπιαγωγών Χαλκίδας, μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος Βόλεϊ Ελλάδας – Κύπρου, Γ. Γραμματέας του Δ. Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας 2013 – 2022, τακτικό μέλος του Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Επιλογής Διευθυντών Σχολικών Μονάδων Α/θμιας Εκπ/σης (ΠΥΣΠΕ) Ν. Εύβοιας, μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής Σχολικών Αγώνων και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Αθλητικών Τάξεων ( Κ.Ε.Α.Τ. ). Είναι υποψήφια γιατί πιστεύει πως ο αθλητικός τουρισμός αποτελεί μια αναδυόμενη βιομηχανία που συνδυάζει τον αθλητισμό και τα ταξίδια. Συνεπώς είναι ΑΜΕΣΗ ανάγκη για την πόλη της Χαλκίδας, ο Αθλητικός Τουρισμός να αποτελέσει μια πολύ σημαντική οικονομική δραστηριότητα καθώς και ένα εργαλείο μάρκετινγκ για την τόνωση του τουριστικού δυναμικού, προσδίδοντας αίγλη και κάνοντάς την δημοφιλή προορισμό.


Η Κυριακή Λάμπρου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Παραλία Αυλίδας. Εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος και είναι μητέρα δύο παιδιών. Στο παρελθόν έχω υπάρξει μέλος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Παραλίας. Πιστεύει πως ο καθένας μας ξεχωριστά μπορεί να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τους συνανθρώπους του, αλλά και να δημιουργήσει ή να συνεισφέρει στη δημιουργία μιας πόλης που αξίζει σε όλους. Εμπιστεύεται απόλυτα τον Γιώργο Σπύρου και τάσσεται μαζί του στις επερχόμενες εκλογές, θέλοντας να είναι μέρος μιας ουσιαστικής αλλαγής.

- Διαφήμιση -


Θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις κι άλλων υποψηφιοτήτων.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!