Εύβοια: Ομιλητής στο 3ο Forum του ΣΠΑΥ θα είναι ο Δήμαρχος Γιώργος Τσαπουρνιώτης

Ομιλητής στο 3ο Forum του ΣΠΑΥ θα είναι ο Δήμαρχος Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννας Γιώργος Τσαπουρνιώτης, το απόγευμα στις 6, το οποίο θα διεξαχθεί σήμερα Δευτέρα 11/3 και Τρίτη 12/3 στο Πολιτιστικό – Συνεδριακό Κέντρο “Μίκης Θεοδωράκης” στην Αργυρούπολη.

Το 3ο Forum του ΣΠΑΥ έρχεται σε μια κρίσιμη εποχή για την Αυτοδιοίκηση και απογειώνει τα όσα έθεσαν ως βάσεις τα δύο προηγούμενα Forum του Συνδέσμου, καθιστώντας το πλέον θεσμό για τα δεδομένα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Πολιτική Προστασία.

Με κεντρικό του θέμα την Τεχνητή Νοημοσύνη και τις Ανθεκτικές Πόλεις, το 3ο Forum του ΣΠΑΥ διαμηνύει ότι μια νέα εποχή ξεκινά για τον Υμηττό, με την αξιοποίηση της τεχνητής νοημοσύνης και των έξυπνων τεχνολογιών, με στόχο να γίνει ο Υμηττός το πρώτο «Έξυπνο Δάσος» σε πανελλαδικό επίπεδο.

- Διαφήμιση -

Πρόκειται για ένα εμβληματικό έργο του ΣΠΑΥ, που υλοποιείται μέσω του Προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» και φέρνει τις νέες τεχνολογίες στον Υμηττό, με δημιουργία Σύγχρονου Κέντρου Διαχείρισης Κρίσεων του ΣΠΑΥ, με κάμερες ανίχνευσης πυρκαγιάς, χρήση drones, έξυπνους αισθητήρες, σύγχρονα συστήματα ψηφιακών επικοινωνιών και υλοποίηση καινοτόμων ψηφιακών δράσεων προστασίας και ανάδειξης του δασικού οικοσυστήματος.

Η καινοτομία του 3ου FORUM εστιάζει στην ίδρυση του Δικτύου Πόλεων για την Πολιτική Προστασία, την Ανθεκτικότητα και την Αειφορία, με 83 Δημάρχους – Μέλη να υπογράφουν την επίσημη διακήρυξη, στις 12 Μαρτίου και ώρα 11:00.

Προχωράμε στη δημιουργία του πρώτου δικτύου πόλεων για την Πολιτική Προστασία, την Ανθεκτικότητα και την Αειφορία που γεννιέται μέσα από το 3ο FORUM του ΣΠΑΥ με τη συμμετοχή δεκάδων δήμων, που πλέον, όλοι μαζί, διευρύνουμε την οικογένεια του ΣΠΑΥ, δημιουργώντας έναν μεγάλο αυτοδιοικητικό βραχίονα για την πρόληψη σε τοπικό επίπεδο και κυρίως για την ανθεκτικότητα των πόλεών μας σε συνεργασία με τα συναρμόδια υπουργεία και την εκάστοτε κυβέρνηση. Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς!

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!