Εύβοια: Το δημόσιο ευχαριστώ του Γ. Τσαπουρνιώτη στον Σίμο Κεδίκογλου στην ημερίδα της Διεύθυνσης Δασών (βίντεο)

Με άκρως θετικό αποτύπωμα πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 28/3 στο αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας στην Χαλκίδα, η ημερίδα με τίτλο «Δασικά Οικοσυστήματα Π.Ε. Ευβοίας: Χαρακτηριστικά και Προοπτικές – Εφαρμογή του Προγράμματος ANTINERO – Εξόρυξη Βιομάζας» για τα δασικά οικοσυστήματα από την διεύθυνση δασών της Εύβοιας σε συνεργασία με τα τοπικά δασαρχεία Χαλκίδας, Αλιβερίου, Λίμνης και Ιστιαίας.

Κατά τον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννας Γιώργος Τσαπουρνιώτης, αναφέρθηκε στην καταστροφική πυρκαγιά του ΄21 που σημάδεψε την περιοχή, αλλά και τα βήματα αποκατάστασης των περιοχών στην συνέχεια, όπου όπως τόνισε θα πρέπει να είναι υπόδειγμα για όλη την χώρα όσων αφορά την συνεργασία των αρμοδίων.

Ο χαιρετισμός του έκλεισε με ειδική αναφορά στον πρώην υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτή Σίμο Κεδίκογλου, όπου την κρίσιμη περίοδο στο αρμόδιο υπουργείο έπραξε τα δέοντα προκειμένου η περιοχή να λάβει αυτά που χρειαζόταν, ενώ τόνισε πως η Εύβοια χρειάζεται φωνή μέσα στα Υπουργεία και ελπίζει το ίδιο να συμβεί και στο μέλλον.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!