Κάρυστος-Ορκωμοσία : “Ημέρα χαράς αλλά και ευθύνης” τόνισε ο Δήμαρχος Λευτέρης Ραβιόλος (βίντεο-Φωτο)

Μέσα στην κατάμεστη αίθουσα του 2ου Δημοτικού Σχολείου ορκίστηκε η νέα δημοτική αρχή του Δήμου Καρύστου, Μετά το πέρας της δοξολογίας ακολούθησε ο όρκος του Δημάρχου Λευτέρη Ραβιόλου, του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και των προέδρων και των συμβούλων των Κοινοτήτων του Δήμου.

Η ομλία του Λευτέρη Ραβιόλου ήταν ένα κράμα ενσυναίσθησης της ευθύνης αλλά και της αποφασιστικότητας του να συνεχίσει το πραγματικά σημαντικό έργο του. Έργο που αποτυπώθηκε στην συντριπτική θέληση των δημοτών να τον επανεκλέξουν από την πρώτη Κυριακή επιβραβεύοντάς τον για την συνεχή και αποτελεσματική δραστηριότητά του. 

“Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα. Μια μέρα που θα μείνει χαραγμένη στο μυαλό μας. Μια μέρα χαράς, αλλά και ευθύνης. Σας κοιτάζω στα μάτια και σας υπόσχομαι ότι θα είμαι ο δικός σας άνθρωπος είπε στην αρχή της ομιλίας του ο Λευτέρης Ραβιόλος και τόνισε ότι η θα βρίσκεται, όπως πάντα, στο πλευρό των πολιτών.” Υπογράμμισε μάλιστα ότι “η παρουσία τους στην τελετή ορκωμοσίας δίνει δύναμη στη νέα δημοτική αρχή για τη συνέχεια, αλλά συγχρόνως αποτελεί και μεγάλη ευθύνη.”

Απευθυνόμενος στους νέους  συμβούλους και προέδρους, επεσήμανε  ότι "θα δώσουμε όλοι μαζί έναν σκληρό, καθημερινό αγώνα για τον τόπο μας. Με βάση πάντα την εντιμότητα, τη συνεννόηση, τη συνεργασία και τον αποτελεσματικό συντονισμό. Τα επόμενα πέντε χρόνια έχουμε την ευκαιρία να ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Να ξεπεράσουμε διαχωριστικές γραμμές και μικροκομματικές αντιλήψεις προς όφελος του τόπου μας."

Μάλιστα στο κλείσιμο της ομιλίας του ο δήμαρχος έστειλε ακόμα πιο ξεκάθαρο μήνυμα λέγοντας : “Μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν υπάρχουν αντίπαλοι, αλλά συναγωνιστές στην κοινή προσπάθεια για την ανάπτυξη και την πρόοδο του Δήμου. Καμιά θέση δεν έχουν στο Δημοτικό Συμβούλιο οι στείρες αντιπαραθέσεις, οι προσωπικές αντιπαλότητες και οι μικροπολιτικές σκοπιμότητες.”

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!