Μητσοτάκης – Tik Toc: Σε ρυθμούς Eurovision και Ευρωεκλογών με μουσική υπόκρουση «Zari» και την ατάκα “Παμ”

Με «τα τα τα» το νέο βίντεο του Κυριάκου Μητσοτάκη στο TikTok για τις ευρωεκλογές.
Ένα νέο χιουμοριστικό και επίκαιρο λόγω Eurovision βίντεο ανέβασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Tik tok.

Όλα ξεκινούν με τον ίδιο να λέει πως «Μου είπαν ότι σε μια ομιλία μου είπα έναν στίχο από τραγούδι της Eurovision» και στη συνέχεια προβάλλεται απόσπασμα που ακούγεται να λέει: «Το αρνί και τα τα τα» με υπόκρουση από το «Zari» της Μαρίνας Σάττι, ενώ ακολουθούν αποσπάσματα από την περιοδεία του ενόψει των ευρωεκλογών.

«Ξεκινάει μια νέα προεκλογική περίοδος, αυτή τη φορά για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου. Θα προσπαθήσω μέσα από το Tiktok να σας εξηγήσω με απλά λόγια: Γιατί οι εκλογές αυτές είναι τόσο σημαντικές», λέει στη συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης πριν εμφανιστεί στο πλάνο ο Πινατ, ή αλλιώς «ευρωκομματόσκυλο» όπως τον λέει ο ίδιος.

Ο πρωθυπουργός φαίνεται να ρωτά τον Πίνατ «πώς βλέπει τις ευρωεκλογές» και να τον χαρακτηρίζει «ευρωκομματόσκυλο», ενώ σε άλλο πλάνο φαίνεται να χαιδεύυει έναν σκύλο σε μία περιοδεία του.

«Α, με συμπάθησε», λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την κηδεμόνα του σκύλου να απαντά «Όλους τους συμπαθεί». «Ε, μην το λες έτσι, βρε παιδί μου. Πες ότι με συμπάθησε ιδιαίτερα» λέει αστειευόμενος ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στο τέλος του TikTok, βγάζοντας τη ζώνη του ο Κυριάκος Μητσοτάκης ακούγεται να λέει «Οπότε ξεκινάμε. Πάμε».

@kyriakosmitsotakis_ Παμε 💪🏻 #ευρωεκλογες ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis
Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!