Σκύρος – Γιάννης Ευγενικός: “Σας προσκαλώ να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να χτίσουμε μια Σκύρο που θα είναι υπερήφανη” (βίντεο)

Συνάντηση με τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του Συνδυασμού του “Σκύρος, η δύναμή μας”, πραγματοποίησε το απόγευμα της Κυριακής 27/8 ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Ευγενικός. Στην συγκέντρωση συζήτησαν τα θέματα που απασχολούν την αγαπημένη τους Σκύρο, θέτοντας λεπτομερώς τις βάσεις για την δημιουργία ενός νησιού που θα ακολουθεί τον ρυθμό της εποχής, αλλά θα προστατεύει την παράδοση και την ομορφιά του.

Ο Γιάννης Ευγενικός δεσμεύτηκε να στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις το όραμα των κατοίκων της Σκύρου για την ανάπτυξη και πρόοδο του νησιού, ενώ τους ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη τους.

Αξιότιμοι συμπολίτες της Σκύρου,
Την περασμένη Κυριακή, στον γνώριμο χώρο του καφενείου Γωνιακό, συγκεντρωθήκαμε για να συζητήσουμε το μέλλον του αγαπημένου μας νησιού. Είναι μια στιγμή που σφυρηλατείται η πορεία μας προς ένα διαφορετικό, πιο λαμπρό αύριο.
Σε αυτήν τη σημαντική συγκέντρωση, σας προσκαλώ να στηρίξετε το όραμα μας για ένα καλύτερο αύριο για τη Σκύρο. Ως υποψήφιος δήμαρχος του νησιού, δεσμεύομαι να εργαστώ αδιαπραγμάτευτα για την ευημερία μας.

Μαζί, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια Σκύρο που θα ακολουθεί τον ρυθμό της εποχής, αλλά θα προστατεύει την παράδοση και την ομορφιά της. Θα εργαστούμε για βελτίωση της υγείας, της εκπαίδευσης και της απασχόλησης, προωθώντας τον τουρισμό και την αειφόρο ανάπτυξη.
Η Σκύρος είναι ο τόπος μας, η καρδιά μας, και μαζί μπορούμε να την κάνουμε ακόμα πιο ενδιαφέρουσα, φιλόξενη και ανθισμένη. Σας προσκαλώ να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να χτίσουμε μια Σκύρο που θα είναι υπερήφανη.


Είμαι εδώ για να σας ακούσω, να σας υποστηρίξω και να εργαστώ για εσάς. Μαζί, μπορούμε να φέρουμε τη Σκύρο σε νέα ύψη και να δημιουργήσουμε ένα μέλλον γεμάτο ευκαιρίες.
Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας, και ας ξεκινήσουμε αυτό το ταξίδι προς την καλύτερη Σκύρο που μπορούμε να φανταστούμε.

- Διαφήμιση -
Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!