Στο Μοσχάτο ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η προσοχή μας είναι στραμμένη στα προβλήματα της κοινωνίας» – Βίντεο

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζοντας το πρόγραμμα επισκέψεων με σκοπό την επαφή με τους πολίτες, βρέθηκε στο Μοσχάτο, όπου μίλησε στην κεντρική πλατεία.

«Η Ελλάδα είναι μια ευρωπαϊκή χώρα. Η χώρα καλείται να αντιμετωπίσει μεγάλες προκλήσεις σε περιβάλλον γεωπολιτικής αστάθειας. Μόνο η ΝΔ εγγυάται ασφάλεια στον τόπο. Το διαπιστώσατε και με αφορμή τη συζήτηση στη Βουλή για την πρόταση δυσπιστίας. Το αποτέλεσμα ήταν το αναμενόμενο. Η συζήτηση ήταν αποκαλυπτική για το πώς τα κόμματα της αντιπολίτευσης εργαλειοποιούν μια τραγωδία για να αποκομίσουν πρόσκαιρα μικροκομματικά οφέλη και αναμοχλεύουν τα ίδια και τα ίδια. Προχωράμε παρά τους εκβιασμούς και τις πιέσεις, δεν συγκυβερνούμε με κανέναν. Η ΝΔ είναι στραμμένη στα προβλήματα της κοινωνίας» δήλωσε μεταξύ άλλων.

Αναφέρθηκε επίσης στην αύξηση του κατώτατου μισθού αλλά και την ίδρυση μη κρατικών πανεπιστημίων, υπογραμμίζοντας ότι θα ενισχυθούν και τα δημόσια ιδρύματα. Πρόσθεσε ότι πάνω από 1 δισ. πόροι έχουν κατευθυνθεί στην υγεία, ενώ υπογράμμισε τη σημασία της κάλπης των ευρωεκλογών «για να διαπραγματευτώ τα δικά σας δίκαια στις Βρυξέλλες» όπως χαρακτηριστικά είπε. «Κάποιοι θέλουν να πέσει ο Μητσοτάκης, δεν θα τους κάνουμε τη χάρη. Εγώ βρίσκομαι σε αυτή τη θέση γιατί εσείς με ψηφίσατε. Γι αυτό και θέλω τη μάχη των ευρωεκλογών να την αντιμετωπίσουμε με την απαραίτητη σημασία. Είναι πολύ σημαντική κάλπη για την επόμενη μέρα σε Ελλάδα και Ευρώπη, όσο κάποιοι διαγκωνίζονται για το ποιος θα είναι δεύτερος, εμείς θα είμαστε ισχυροί και πρώτοι. Θα κερδίσουμε στις ευρωεκλογές και θα συνεχίσουμε ισχυροί το έργο μας» συνέχισε.

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με πολίτες στο καφέ «Sims», ενώ μπαίνοντας σε ένα κουρείο, ο κουρέας προσφέρθηκε να τον κουρέψει με τον ίδιο να απαντά: «Σαν τον Κασσελάκη θα με κουρέψατε και εμένα;» και συνέχισε: «Εγώ δεν συνηθίζω να κουρεύομαι με κάμερες». 

- Διαφήμιση -

Δείτε φωτογραφίες:

mitsotakis-mosxato__9_
mitsotakis-mosxato__8_
mitsotakis-mosxato__7_
mitsotakis-mosxato__10_
mitsotakis-mosxato__11_
mitsotakis-mosxato__12_
mitsotakis-mosxato__13_
mitsotakis-mosxato__6_
mitsotakis-mosxato__1_
mitsotakis-mosxato__5_
mitsotakis-mosxato__4_
mitsotakis-mosxato__3_
mitsotakis-mosxato__2_
mitsotakis-mosxato__15_
mitsotakis-mosxato__14_

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!