Συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη με Στέφανο Κασσελάκη – Πότε θα πραγματοποιηθεί

Την πρώτη του συνάντηση με τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, θα έχει την Τετάρτη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Η συνάντηση Μητσοτάκη-Κασσελάκη θα πραγματοποιηθεί στις 10 το πρωί της Τετάρτης (1/11).

Όπως διευκρίνισε ο Παύλος Μαρινάκης, η πρώτη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον αρχηγό τους κόμματο της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα πραγματοποιηθεί στο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή.

Η συνάντηση, όπως υπενθύμισε ο Παύλος Μαρινάκης, είχε προαναγγελθεί μετά την εκλογή Κασσελάκη στη θέση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και έχει και θεσμικό χαρακτήρα.

- Διαφήμιση -

Όσον αφορά το υπόλοιπο πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη τις επόμενες ημέρες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακοίνωσε ότι:

  • Σήμερα, στις 20:00 ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο του 27ου ετήσιου συνεδρίου Economist Government Roundtable θα συζητήσει με τον Φράνσις Φουκουγιάμα.

  • Αύριο, Τρίτη 31 Οκτωβρίου, στις 11:00, θα συνεδριάσει υπό τον πρωθυπουργό το Υπουργικό Συμβούλιο.
  • Την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου, ο πρωθυπουργός στις 11:00 θα μιλήσει στην Ολομέλεια της Βουλής στη συζήτηση για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών «Νέο σύστημα επιλογής διοικήσεων του δημοσίου τομέα, ενίσχυση της αποτελεσματικότητας τους και λοιπές διατάξεις».
  • Ο πρωθυπουργός θα μεταβεί την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου, στην Κίνα όπου την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας Σι Τζινπίνγκ, τον Πρωθυπουργό Λι Τσιανγκ και τον Πρόεδρο της Λαϊκής Εθνοσυνέλευσης Tζάο Λετζί.

Πηγή: πρώτο Θέμα

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!