Χαλκίδα: Ακόμα μια καθαρή παραλία από το The Human Wave Project – Το μήνυμά τους στην Δημοτική αρχή…

Θα χρειαστεί αρκετός καιρός και πολλά χέρια για να καθαρίσει το υδάτινο περιβάλλον από τους τόνους ξύλων και φερτών υλικών από τις πρόσφατες καταστροφές σε Βόλο και Βόρεια Εύβοια. Tα μέλη της εθελοντικής ομάδας “The Human Wave Project”, έχουν βάλει στόχο και φαίνεται ότι τον έχουν πετύχει, να καθαρίζουν τις παραλίες πρωτίστως από τα σκουπίδια των ασυνείδητων και δευτερευόντως από τα φερτά υλικά, ενώ παράλληλα κάνουν και παράκληση στην Δημοτική αρχή πρώτα να καθαρίζονται οι παραλίες από τα απορρίμματα και κατόπιν να μπαίνουν τα μηχανήματα, γιατί διαφορετικά τα σκουπίδια θάβονται.

Εχθές Κυριακή αρκετοί (θα μπορούσανε και περισσότεροι) ανταποκριθήκανε στο κάλεσμα της εθελοντικής ομάδας The Human Wave Project με στόχο να καθαριστεί η παραλία της Λιανή Άμμου. Ελπίζουμε σε μια δεύτερη δράση της ομάδας, ώστε να “λάμψει” και το υπόλοιπο κομμάτι που δεν έγινε εχθές.

Υ.Γ Θα παρακαλούσαμε την Δημοτική Αρχή πριν βάλει μηχανήματα στις παραλίες να αναλογιστεί τη ζημιά που κάνει θάβοντας κυριολεκτικά τα σκουπίδια. Πρώτα καθαρίζονται οι παραλίες με άλλους τρόπους και έπειτα μπορεί να πάρει τα ογκώδη και τα ξύλα ένα μηχάνημα. Το γνωστό “όσα βλέπει η πεθερά” δεν αρμόζει σε ένα Δήμο που σέβεται το περιβάλλον.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!