Χαλκίδα-Το ακατάλληλο για την ασφάλεια των θεατών Θέατρο Παπαδημητρίου-Η αποκάλυψη του evia online-“Ηγρόν ηγοράζει” η Έλενα Βάκα

Το evia online έχει ήδη αποκαλύψει ότι υπήρχε πρόβλημα στην λειτουργία του δημοτικού Θεάτρου Παπαδημητρίου. Δεν είχαν όπως τόνισε ένας πολίτης ούτε φαρμακείο όταν χτύπησαν παιδάκια. Μάλιστα το θέμα το είχαμε αναδείξει στις 12 Φεβρουαρίου αλλά η Έλενα Βάκα ήγρον ηγόραζε.

Βεβαίως μπορεί να μην προλάβαινε γιατί είχε και τις TOP απευθείας αναθέσεις, όπου λίαν συντόμως θα ενημερωθούν οι δημότες, που πληρώνουν δημοτικούς φόρους και στις οποίες εντρυφεί εξειδικευμένος συνεργάτης. Είναι και πολλές βλέπεις . Έτσι για να μην λένε οι κακεντρεχείς ότι κωλυσιεργεί στις αποφάσεις της…

Για το μείζων αυτό θέμα εξηγήσεις ζητούν δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης του Δήμου Χαλκιδέων με την επικεφαλή Γρανέτα Τσιβίκα

Η ανακοίνωση των δύο δημοτικών συμβούλων αναφέρει τα εξής:

“Με έκπληξη μάθαμε, μετά την αναβολή προγραμματισμένων εκδηλώσεων, ότι το δημοτικό θέατρο Παπαδημητρίου δεν πληροί τις προδιαγραφές ασφάλειας.

Μάλιστα, το θέατρο Παπαδημητρίου λειτουργεί εδώ και 30 χρόνια, πράγμα που δημιουργεί το ερώτημα πώς είναι δυνατόν για τόσα έτη να λειτουργεί χωρίς τις αναγκαίες προδιαγραφές.

Το θέατρο Παπαδημητρίου ως γνωστό, αποτελεί το μοναδικό κλειστό θέατρο στην πόλη όπου φιλοξενούνται κατά καιρούς πολλές και διαφορετικές πολιτιστικές εκδηλώσεις, δραστηριότητες συλλόγων της πόλης.

Δεν μπορούμε να αποδεχτούμε πως η πόλη δε θα έχει κλειστό θέατρο που στοιχειωδώς να καλύπτει τις ανάγκες της Χαλκίδας και δεδομένου ότι μια σειρά δραστηριότητες αναβάλλονται.

Απαιτούμε από τη Δημοτική Αρχή να ληφθούν το συντομότερο δυνατόν όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε το θέατρο Παπαδημητρίου να δοθεί στο κοινό του, αφού πρώτα παρθούν όλα τα αναγκαία μέτρα ασφάλειας.

Επιπλέον να δοθούν όλες οι εξηγήσεις για το πώς είναι δυνατό και από πότε λειτουργεί το θέατρο Παπαδημητρίου χωρίς τις προδιαγραφές ασφαλείας.”

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!