Χαλκίδα: Χριστουγεννιάτικο παραμύθι για μικρούς και μεγάλους – ‘’Τα ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ  των δύο 20 συν 2 ‘’

Πρόταση για Χριστουγεννιάτικη έξοδο για μικρούς και μεγάλους  από τον Σύλλογο Κακοποιημένης Γυναίκας και Παιδιού ‘’Ο Καλός Σαμαρείτης’’.

Για εσάς που αγαπάτε τις γιορτινές εκπλήξεις, τις τρυφερές ιστορίες και την μαγεία της κλασικής μουσικής μουσικής σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022 το χριστουγεννιάτικο παραμύθι, ‘’Τα ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ  των δύο 20 συν 2 ‘’.

Επιλέξτε μία από τις δύο παραστάσεις 5.00 μ.μ. ή 8.00 μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο της Π.Ε. Ευβοίας Λ. Χαϊνά 93 και συναντήστε τις μουσικές των Mozart, Brahms, Tchaikovsky, Handel και Strauss.

Η πιανίστα  Βάνα Παπαϊωάννου συνοδεία virtual ψηφιακού μουσικού συνόλου, οι ζεστές παρουσίες των ηθοποιών- αφηγητών Αντώνη Μπακλαγεμέζη, Έλενας Αγαπητού και τα πολύχρωμα οπτικά ψηφιακά γραφικά του Alexandros Alex υπόσχονται να σας ταξιδέψουν σε κόσμους μαγικούς. Αυτά τα Χριστούγεννα, κάντε την αγάπη πράξη ! Γενική Είσοδος: 5 ευρώ. Διάρκεια: 70’ Κρατήσεις θέσεων  [ομαδικές ή ατομικές ]τηλεφωνικά στο 6974128669 ή 6906186374

- Διαφήμιση -
Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!