Χαλκίδα: Εφιάλτης για 64χρονο επιχειρηματία-Τον κρατούσαν όμηρο ώρες μέχρι να του πάρουν χρήματα-Τον μαχαίρωσαν και τον χτύπησαν

Στο στάδιο της προανάκρισης από την αστυνομία βρίσκεται μια πολύ σοβαρή καταγγελία για υπόθεση ομηρίας με κακοποίηση με σκοπό την ληστεία. Σύμφωνα με πληροφορίες του evia online το θύμα, που σύμφωνα με τα λεγόμενά του υπέστη όλη αυτή την εφιαλτική εμπειρία με την κακοποιητική μεταχείριση και είναι αλλοδαπός επιχειρηματίας έχει καταθέσει ότι μεταξύ άλλων ότι : ενώ βρισκόταν στη μονοκατοικία του στη Χαλκίδα το απόγευμα της 14ης Νοεμβρίου ένας γείτονάς του-συμπατριώτης του – τον προέτρεψε να πάει στο σπίτι του που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση.

Εκείνος τον ακολούθησε στο υπόγειο του σπιτιού . Τότε αιφνιδιαστικά είδε τέσσερις άντρες, γνωστούς σε εκείνον αφού γνώριζε ότι είχαν επαφές με το γείτονα του. Εκεί οι δύο από τους δράστες τον χτύπησαν στο κεφάλι και στο σώμα με σκεπάρνι και ξύλινη βάση καρέκλας, απαιτώντας να τους δώσει τις 100.000 ευρώ, που έχει κρυμμένα Όσο φώναζε εκλιπαρώντας να τον αφήσουν ότι δεν έχει τόσα χρήματα εκείνοι μετέβησαν στο σπίτι του το οποίο έκαναν άνω κάτω για να βρουν τα χρήματα.

Στη συνέχεια, μάλιστα τον μετέφεραν στο σπίτι του όπου συνέχιζαν να τον βασανίζουν. Όπως τόνισε κατά διαστήματα ζαλιζόταν και λιποθυμούσε. Μόλις όμως συνερχόταν συνέχιζαν να τον βασανίζουν οπότε και σταμάτησε το μαρτύριό τους τα ξημερώματα της επόμενης ημέρας . Μάλιστα όπως είπε στους αστυνομικούς ένας από τους δράστες αφού του προκάλεσε βαθύ τραύμα με μαχαίρι στην κοιλιά τον ανάγκασε να υπογράψει χαρτί ότι τους χρωστάει μεγάλο χρηματικό ποσό και εν συνεχεία τον χτύπησε με φτυάρι στο κεφάλι.

Το θύμα ξυπνώντας το πρωί της ίδιας μέρας όπου και τηλεφώνησε σε φίλο του που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας.

Ο 64χρονος με καταγωγή από το Καζακστάν είναι Γερμανός υπήκοος και ιδιοκτήτης σπιτιού σε περιοχή της Χαλκίδας, όπου διαμένει πολύ τακτικά. Τελικά του έλειπαν 5.000 ευρώ από το σπίτι . Από το Καζακστάν είναι όλοι οι εμπλεκόμενοι έχουν σύμφωνα με την καταγγελία.

Η αστυνομία πάντως που ακολουθεί πολύ προσεκτικά τον μίτο για την ανακάλυψη της αλήθειας και των δραστών της πρωτοφανούς για τα χρονικά της Εύβοιας υπόθεσης έχει προς το παρόν προχωρήσει σε 2 ταυτοποιήσεις .

- Διαφήμιση -

Όταν γύρισε μετά τη νοσηλεία του στο σπίτι του διαπίστωσε ότι οι δράστες του είχαν κλέψει 5.000 ευρώ. . Η έρευνα της Αστυνομίας είναι σε εξέλιξη, με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες να αναφέρουν ότι έχουν γίνει ήδη δύο ταυτοποιήσεις.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!