Εύβοια: Βοηθάμε ΟΛΟΙ τον μικρό Άγγελο για το δωρεάν αναπηρικό αμαξίδιο-Τα σημεία που μαζεύουμε καπάκια και το 5ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας

To πανελλήνιο έχει συγκινήσει η ηρωική προσπάθεια του 1,5 ετών Άγγελου από την Λήμνο, που πάσχει από το σπάνιο σύνδρομο AICARDI GOUTIERES SYNDROME 4, και παρουσιάζει νευροαναπτυξιακές διαταραχές και κινητικά προβλήματα.

Η προσπάθεια που γίνεται από διάφορους φορείς και συλλόγους πανελληνίως είναι μεγάλη, καθώς χρειάζονται 3,5 τόνοι καπάκια για να μπορέσει να αποκτήσει το αναπηρικό αμαξίδιο που είναι απαραίτητο.

Στην Εύβοια, όσοι θέλετε να βοηθήσετε και να συμμετάσχετε στην προσπάθεια, μπορείτε να αφήσετε τα δικά σας καπάκια στο σούπερ μάρκετ ΚΡΗΤΙΚΟΣ στον Καράμπαμπα Χαλκίδας, καθώς και στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας, στο ειδικά διαμορφωμένο κουτί στην είσοδο.

Δείτε την ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας

Αγαπητοί γονείς καλημέρα!!
Από σήμερα στο χώρο του προαυλίου του σχολείου μας θα βρίσκεται ειδικά διαμορφωμένο κουτί στο οποίο θα συλλέγουμε καπάκια από μπουκάλια!!
Ο σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε τον Άγγελο, ένα μικρό παιδάκι, να αποκτήσει το αναπηρικό του αμαξίδιο. Όλοι μαζί ενωμένοι για καλό σκοπό, θα το καταφέρουμε!

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!