Εύβοια: Οι εορταστικές εκδηλώσεις για τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου στην ενορία Θεολόγου-Η ομιλία της Ηγουμένης της Ι.Μ. Αγ. Ειρήνης Χρυσοβαλάντου Ροβιών (βίντεο-φωτο)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις της Ενορίας Θεολόγου Ευβοίας προς τιμή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, με πρωτοβουλία του Πρεσβ. Γεράσιμου Βασιλόπουλου και του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου και με την συμπαράσταση της Τοπικής Κοινότητας και του προέδρου αυτής κ. Γεωργίου Καρλατήρα.

Ήταν για το χωριό ένα εορταστικό τριήμερο, μια εορτή, με ομιλητές εκδηλώσεις και ιερές ακολουθίες υπό την αδεία και ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαλκίδος κκ Χρυσοστόμου. Ολοκληρώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις της Ενορίας Θεολόγου Ευβοίας προς τιμή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, με πρωτοβουλία του Πρεσβ. Γεράσιμου Βασιλόπουλου και του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου και με την συμπαράσταση της Τοπικής Κοινότητας και του προέδρου αυτής κ. Γεωργίου Καρλατήρα.

Ήταν για το χωριό ένα εορταστικό τριήμερο, μια εορτή, με ομιλητές εκδηλώσεις και ιερές ακολουθίες υπό την αδεία και ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαλκίδος κκ Χρυσοστόμου.

Αξιοσημείωτη ήταν η ομιλία της γερόντισσας Χρυσοβαλάντη, ηγουμένης της Ιεράς Μονής Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου Ροβιών Ευβοίας με θέμα: πειρασμοί της εποχής και ο πνευματικός μου πατέρας όσιος Ιάκωβος ο Τσαλίκης, που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Δ.Δ Θεολόγου.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!