Η Ματίνα Ρέτσα – Η θρασύτατη Κόρη Φυλλένια Γκότση – Τα ψεύδη-ο εξευτελισμός του evima με τον άτυχο διανομέα- Ο Κλέφτης και ο νοικοκύρης…

Της Μαρίας Καράπα

Σήμερα θα αναγκαστώ να κάνω κάτι που δεν θέλω. Να μιλήσω για την Φυλλένια Γκότση την κόρη της γνωστής σε όλους μας Ματίνας Ρέτσα . Είχε το θράσος η κόρη να πεί δημοσίως με ανάρτησή της ότι το evia online το πρώτο ειδησεογραφικό site της Εύβοιας και της Σκύρου με 150.000 views ημερησίως κλέβει θέματα. Ας δούμε ποιος είναι λοιπόν ο Νοικοκύρης και ποιος ο κλέφτης.

Η Ματίνα Ρέτσα σε φωτο (διευκρίνηση λόγω παλαιότητας της φωτο) Πληροφοριακά η κοπέλα της φωτο κατεβαίνει υποψήφια με τον συνδυασμό του γίγαντα Νίκου Μπαράκου. Αν την δείτε πουθενά ψηφίστε τη.

Εμφανίστηκε με ύφος χιλίων πιθήκων η κόρη της Ματίνας Ρέτσα για να πει ότι δήθεν αντιγράφουμε το evima και το κλέβουμε. Προφανώς κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια. Αλλά με όποια δασκάλα καθήσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις.

Το ποιος κατακλέβει και δεν βάζει πηγή είναι πανεύκολο να φανεί. Ξεκινώντας από τα πανελλαδικής εμβέλειας site όπου παίρνει τα κείμενα το evima ούτε καν τα αλλάζει και δεν βάζει πηγή για να έχει θέματα κυρίως πανελλαδικής λήψεως.

Να έρθουμε τώρα στα καθ ημάς. Θέλει απύθμενο θράσος το site evima που εξευτελίστηκε πανελλαδικώς με το θέμα του άτυχου διανομέα, που πανηγύριζε και χαρακτήριζε με υβριστικούς χαρακτηρισμούς και απαξιωτικούς την εργασία μου, να λέει ότι κλέβουμε και μάλιστα συνέχεια θέματα.

Πράγματι κλέβουμε. Αλλά ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ που εγκαταλείπουν σωρηδόν και αυτοβούλως το evima . ΕΙΧΑΜΕ πει να δημοσιεύουμε όλοι τα Google analytics. Για να δούμε λοιπόν ποια είναι η πραγματικότητα. Ποιος πουλάει αέρα και φύκια για μεταξωτές κορδέλες . Επίσης να δούμε ποσά θέματα είναι τοπικά.

Το evima -υπάρχουν σχετικά αποδεικτικά- δημοσιεύει 2 η 3 μέρες μετά τοπικής εμβέλειας θέματα που έχουμε δημοσιεύσει πριν στο evia online. Αλλά αυτό είναι πταίσμα.

Ενδεικτικά παραθέτουμε ένα clopy paste του evima

Προσέξτε πως την ΠΑΤΗΣΕ η Φυλλένια Γκότση η κόρη και βέβαια η μητέρα Ματίνα Ρέτσα. Είχαμε κάνει ανάρτηση πρώτοι στο evia online για μια λαμαρίνα που έπεσε σε παραλία της Σκύρου. Βάλαμε και την σχετική ανάρτηση της γυναίκας.

Μόνο που επειδή θέλαμε να τονίσουμε την θέση της λαμαρίνας Βάλαμε σε κύκλο την φωτό με δύο χρώματα μία κόκκινη και μία μπλέ .

Κατά λάθος ανέβηκε ως ανάρτηση της κυρίας αυτή με τον κύκλο τον μπλε που βάλαμε εμείς. Τι έκανε το evima; -ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΗΚΕ ! Και βέβαια φαίνεται ποιος κλέβει θέματα.

ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΩΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ !!’ επειδή δεν μπορούσε να βρεί την ανάρτηση αφού είχαμε κόψει το όνομα . Ο απόλυτος ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ. Έχουμε στην διάθεσή μας την αυτούσια και το όνομα της κυρίας Βέβαια.

Όμως έχει τόσο θράσος και είναι κρίμα επειδή είναι νέα να χύνει σχεδόν κροκοδείλια δάκρυα σε σχόλια

Τώρα επειδή δεν αφήνουμε τίποτα αναπάντητο ας δούμε την η είδηση που μας κατήγγειλε και δημοσίως η κοσμούσα το επάγγελμα του δημοσιογράφου που εκτέθηκε Πανελληνίως σήμερα Φυλλένια Γκότση.

Δημοσιεύσαμε ως πηγή το in gr γιατί έτσι έγραφε και έτσι κάνουμε πάντα. Άρα για άλλη μια φορά βιάστηκε και την πάτησαν όπως με τον άτυχο διανομέα Μάνα και κόρη.

Μόνο που τώρα θα λάβει το εξώδικο που γλύτωνε μέχρι στιγμής για όσα είχε πει προσβλητικά για την δουλειά μου.

Επίσης η θρασύτατη Φυλλένια Γκότση θα κληθεί να αποδείξει ότι εμείς κλέβουμε και μάλιστα συνέχεια κείμενα του evima.

Υγ Έχουμε πληθώρα μεγάλου αρχείου για τα έργα και τις ημέρες σας…

Απολαύστε τον εξευτελισμό καταρχήν με την λαμαρίνα και τα υπόλοιπα θα τα πούμε σύντομα.

Επίσης αναμένουμε τα νούμερά σας για την επισκεψιμότητα του site σας.

Για να δούμε λοιπόν αν έχετε τα κότσια μάνα και κόρη να τα δημοσιεύσετε.

Οι επιθέσεις στην δουλειά μου και το όνομά μου θα αντιμετωπίζονται όπως αξίζει στους πανικόβλητους υβριστές. Θα το καταλάβετε πολύ καλά λίαν συντόμως αμφότερες…

Προφανώς ταιριάζει στην περίπτωση η ρήση. ” Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης “.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!