Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια το ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ: ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ…

Αναλυτικά οι προβλέψεις για το evia online από την: ΜΑΡΙΝΑ ΑΛΕΞΙΑΔΟΥ– Αναλύτρια αστροψυχολογίας

Ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας πιο απαλός από ότι ήταν το τελευταίο διάστημα – κυρίως οι δύο τελευταίοι μήνες Οκτώβριος και Νοέμβριος- όπου υπήρξε ένα έντονο καθάρισμα στον πυρήνα μας . Είναι μήνας πιο δυναμικός, εξωστρεφές και με περισσότερο δράση κυρίως στο πρώτο του δεκαήμερο όπου τα πράγματα κινούνται πιο γρήγορα, πιο εύκολα και πιο ομαλά.

Το πρώτο του μέρος είναι πιο εξωστρεφή από το δεύτερο μισό, κυρίως μετά τις 15-20 του μήνα, όπου οι στόχοι και τα σχέδια μας μπαίνουν σε μια πιο αργή κίνηση, και οι ενέργειες μας ωθούν σε μια χαλάρωση όπου όμως ταιριάζει και την ζητάει η περίοδος των γιορτών. Ο Ερμής έχει περάσει από τις αρχές του μήνα στον Αιγόκερω και εδώ ο λόγος και η επικοινωνία μας γίνεται πιο σοβαρός αλλά και λιγομίλητος. Κάνει την σκέψη πιο ρεαλιστική και ο νους μας στρέφεται στην καριέρα, στις φιλοδοξίες μας και σε ό,τι θέλουμε να πετύχουμε.

Ο Άρης βοηθάει στο πρώτο μέρος του μήνα μέσα από τον Τοξότη όπου εδώ θα βρίσκεται όλο τον Δεκέμβριο, να κινηθούμε με θάρρος, θέληση και ενθουσιασμό στα σχέδια μας, ενώ φέρνει και την έντονη επιθυμία για ταξίδια, περιπέτειες και επέκταση ή ανοίγματα. Θετικές εξελίξεις φέρνει αυτό το διάστημα στις δράσεις μας.

Με τον Ερμή σε ορθή πορεία να κάνει τρίγωνο με Δία μέχρι τις 10/12 ευνοούνται οι συμφωνίες, οι επαφές, η επικοινωνία και σημαντικές αγορές, αλλά και τα ταξίδια. Μετά στις 12/12 ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος και ξεκινάει ένα διάστημα για το υπόλοιπο μισό του μήνα όπου θα φέρει καθυστερήσεις, αναβολές και ακυρώσεις, ενώ θέματα όπου μας απασχόλησαν το προηγούμενο διάστημα θα αναθεωρηθούν.

Παρόλα αυτά μέχρι τις 21/12 ακόμα και με Ερμή ανάδρομο, φέρνει ευκαιρίες στο να βελτιώσουμε σχέσεις μας με άτομα όπου είχαμε παγώσει ή ψυχραθεί. Στις 23/12 ο Ερμής περνάει ανάδρομος πίσω στον Τοξότη και συναντάει Ποσειδώνα με τετράγωνο και κοντά εκεί έχει πλησιάσει ο Άρης μαζί, και η σύγχυση, η αμφιβολία και  αποσυντονισμός σε αποφάσεις μας για την κατεύθυνση ή τις επιλογές μας γίνεται πιο έντονη.

Εκείνες οι μέρες το καλύτερο είναι να αφήσουμε τα σοβαρά ζητήματα για μετά τον Ιανουάριο και να ασχοληθούμε με το πιο εσωτερικό μας κομμάτι, καθώς οι ενέργειες όλο τον μήνα μας στρέφουν ακριβώς εκεί. Να στρέψουμε τον όρο της επιτυχίας και της επίτευξης προς την εσωτερική μας ολοκλήρωση και εστίαση σε σχέσεις αληθινές που θεραπεύουν μέσα και εκφράζουν τις ποιότητες της θηλυκής αρχής.

Η Αφροδίτη περνάει και αυτή σε ένα εσωστρεφές ζώδιο στον Σκορπιό από τις 5/12 -29/12, σε ένα χώρο όπου εδώ δεν αναζητάει και πολύ τις συναναστροφές, είναι πιο μοναχική, επιθυμεί να είναι με ανθρώπους που υπάρχει στενή και βαθιά σύνδεση. Έτσι και οι δύο πλανήτες της συσχέτισης Ερμής και Αφροδίτη στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα βρίσκονται σε ζώδια εσωστρεφή και μοναχικά, και έτσι η διάθεση για ένωση ή πολλές επαφές θα είναι μειωμένη.

Όλος ο μήνας μετά από την βαθιά κάθαρση και μεταμόρφωση που προηγήθηκε, φέρνει μια ώθηση προς ησυχία και ένωση με την πνευματική μας πυξίδα. Διαλύει ό,τι προγράμματα φιλοδοξιών, καριέρας, επιτυχίας έχουν περαστεί από τα συστήματα χειραγώγησης και ελέγχου,  για να μας φέρει σε μια κατεύθυνση όπου ένα ανώτερο νόημα θα κατευθύνει τον δρόμο μας.

Μας οδηγεί να κάνουμε ένα διάλειμμα και να μπούμε εντός, να κάνουμε ένα ταξίδι με τον εσωτερικό μας εαυτό και να πάμε πίσω στον χρόνο, και να αναρωτηθούμε από όλα αυτά όπου εκεί έξω πράξαμε αν μας δινόταν η ευκαιρία να τα αλλάξουμε, τι από όλα αυτά θα κρατούσαμε και τι θα διώχναμε; Ποια τελικά συνδέονται με το αυθεντικό μας εαυτό, και ποια είναι εκείνα όπου ακολουθήσαμε μέσα από εξωτερική καθοδήγηση πρέπει και κοινωνικά μοτίβα που τελικά μόνο χαρά δεν έχουν φέρει αλλά το αντίθετο.

Ένας μήνας όπου μας δίνει τον χρόνο για ένα διάλειμμα και μια ανάπαυση για να πάμε πίσω στον χρόνο, να αναθεωρήσουμε τις κοινωνικές φιλοδοξίες μας και να έρθουμε σε σύνδεση με την ψυχή μας, με τον πυρήνα μας, την στιγμή όπου η κοσμική συνειδητότητα μας ταξιδεύει σε ένα πιο πνευματικό μονοπάτι.

Ο μήνας είναι ευνοϊκός για τα ζώδια περισσότερο της γης και του νερού – και ειδικότερα του πρώτου δεκαημέρου. Ζώδια του αέρα και της φωτιάς επίσης ευνοϊκός – πλην των μεταβλητών όπου είναι πιο έντονος. Τα μεταβλητά θα είναι πιο κινητικά και με ένταση, θα διεκδικήσουν και θα δουν πολλές εξελίξεις, ενώ προσοχή χρειάζεται σε αυτά του 3ου δεκαημέρου καθώς οι κρίσεις τους για αποφάσεις θα είναι θολή- προσοχή και σε ιώσεις και κρυολογήματα.

Διαβάστε αναλυτικά πρώτα για τον ωροσκόπο σας και μετά για το ζώδιο σας παρακάτω.

ΚΡΙΟΣ

Ένας μήνας πιο εξωστρεφής όπου την ενέργεια σας δίνετε σε ταξίδια, γνώση και περιπέτεια, ενώ κάποιες ενάρξεις κάνετε σε δημιουργικά σας σχέδια. Μήνας όπου θα σας φέρει χαρά και ανακούφιση, και η σκέψη σας πηγαίνει προς τις φιλοδοξίες και στην καριέρα σας. Κάποια καλά νέα λαμβάνεται μέσα από αυτό τον χώρο μέχρι τις 21/12.

Θετικό διάστημα για ανοίγματα και κινήσεις είναι μέχρι τις 10/12, ενώ μετά ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος μέσα στον χώρο της καριέρας σας και των μελλοντικών σας σχεδίων και φέρνει αργοπορίες και καθυστερήσεις.

Ο μήνας σας ωθεί να βρείτε τις ισορροπίες ανάμεσα στην καριέρα και στην οικογενειακή σας ζωή, και το διάστημα μετά τις 12/12 σας οδηγεί σε μια παύση εξωτερική και ασχολία με τα πιο εσωτερικά σας, το σπίτι και τα οικεία σας άτομα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένας μήνας πιο εσωτερικός για εσάς, όπου τα υπαρξιακά σας και οι φόβοι σας είναι αυτά όπου έρχονται επάνω, ενώ δράση και διεκδικήσεις κάνετε σε θέματα με οικονομικά, κυρίως αυτά όπου μοιράζεστε με άλλους. Όλες τις υποθέσεις σας το καλύτερο είναι να τις τακτοποιήσετε πριν τις 12/12, καθώς μετά ο Ερμής γίνεται ανάδρομος και πολλά θέματα θα πάνε πίσω σε δράση.

Στο δεύτερο μισό του μήνα θα υπάρξει σύγχυση και αβεβαιότητα σε κρίσιμα ζητήματα, όμως το καλύτερο είναι να μην κινήσετε τις καταστάσεις αλλά να τις αφήσετε όπως έχουν για την ώρα. Μετά ο Ιανουάριος -κυρίως μετά τις 10/1-θα φέρει θετικές εξελίξεις και ευνοϊκές λύσεις.

Παρόλα αυτά μπορείτε να κάνετε στο δεύτερο μισό του μήνα μια έρευνα και μια προετοιμασία που θα την φέρετε σε δράση μετά από το νέο έτος.

Η ισορροπία και η ευχαρίστηση έρχονται τον Δεκέμβριο παρόλα αυτά μέσα από τον χώρο των προσωπικών σας σχέσεων, όπου εκεί όλο τον μήνα θα βρεθεί η Αφροδίτη και θα φέρει την διέξοδο- προσοχή μόνο το διάστημα 16-21/12 που θα υπάρχει ένταση σε αυτές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εξελίξεις και ενάρξεις γίνονται μέσα στον χώρο των σχέσεων ή συνεργασιών σας, κάτι εκεί φαίνεται να ξεκινάει με ενθουσιασμό και ανυπομονησία. Μετά τις 15/12 και όλο το υπόλοιπο του μήνα όμως εκεί θα υπάρξει θολούρα και μπερδέματα που θα σας προβληματίσουν.

Οι σχέσεις και εσώτερα θέματα όπως και τα οικονομικά είναι αυτά όπου έρχονται να αναθεωρηθεί η πορεία τους, καθώς θα υπάρξει κάτι που σας μπερδεύει, αλλά σας οδηγεί στο να πάρετε αργότερα μετά αποφάσεις για την ζωή σας.  Παρόλα αυτά κάποια καλά νέα λαμβάνεται μέσα από εκεί- όμως χρειάζεται να μην βιαστείτε ακόμα για ριζικές αποφάσεις.

Ευχαρίστηση και αρμονία έρχεται μέσα από τον χώρο της εργασίας σας και μέσα από τις σχέσεις σας με συναδέλφους  ή με άτομα όπου έρχεστε σε καθημερινή επαφή. Σχέσεις μέσα σε αυτούς τους χώρους ισορροπούν -εκτός από το διάστημα μεταξύ 16-19/12.

Αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις για την πορεία των σχέσεων σας στο δεύτερο μισό του μήνα, καθώς μετά θα το μετανιώσετε και θα τις πάρετε πίσω. Ένα θολό κλίμα θα προκύψει για κάποια θέματα σπιτιού ή οικογένειας, καλύτερα να περιμένετε μετά τις 10/1/2024.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κινητικότητα έντονη θα υπάρχει όλο τον μήνα μέσα στον χώρο της εργασίας σας, όπου εκεί δίνετε όλη σας την ενέργεια, όπως και στις καθημερινές σας υποχρεώσεις και πρόγραμμα. Επαφές με συνεργάτες ή κάποιες πιο κοντινές σας σχέσεις μπαίνουν σε σιγή ή σε ένα πιο αργό ρυθμό, καθώς σας δίνετε ο χρόνος κάποιες από αυτές να τις επανεξετάσετε.

Παρόλα αυτά όλος ο μήνας είναι ευνοϊκός για να κάνετε συζητήσεις για σημαντικά θέματα, ενώ θα σας δοθεί η ευκαιρία να βρεθείτε με άτομα ή φίλους όπου είχατε να δείτε καιρό. Μέσα εκεί γίνονται κάποιες ενάρξεις στο πρώτο μέρος του μήνα, ενώ βάζετε και νέες ασχολίες μέσα στο πρόγραμμα σας που σας δίνουν χαρά ενέργεια και ενθουσιασμό. Προσοχή στην υγεία σας γύρω στο δεύτερο μισό του μήνα, όπου εδώ θα υπάρχει εξασθένιση στο σώμα σας.

Καλά νέα και ειδήσεις λαμβάνετε μέσα από τον χώρο των προσωπικών σας σχέσεων.

Το τελευταίο μέρος του μήνα είναι καλύτερα για να χαλαρώσετε και να αφήσετε τις σημαντικές ασχολίες και δράσεις για μετά τον Ιανουάριο. Ευχαρίστηση και ικανοποίηση θα έρθει μέσα από τις δημιουργικές σας ασχολίες, μέσα από την διασκέδαση και στιγμές με τα πρόσωπα που λατρεύετε και αγαπάτε.

ΛΕΩΝ

Ένας πολύ θετικός μήνας για εσάς όπου υπάρχουν ενάρξεις σε ερωτικά, γνωριμίες και επαφές στο πρώτο μέρος του μήνα με ενθουσιασμό και πολύ πάθος. Στο δεύτερο μισό όμως με Ερμή ανάδρομο να επιστρέφει στον χώρο του Τοξότη και μέσα στον χώρο των ερωτικών σας, φέρνει μπερδέματα και αναστατώσεις, με απρόοπτα . Κυρίως πιο έντονο το διάστημα μεταξύ 16-22/12 όπου εκεί θέλει προσοχή.

Κάποια σύννεφα όπου φέρνουν αναθεωρήσεις με απογοήτευση.

Θετικές εξελίξεις έρχονται σε πρακτικά θέματα, μέσα στον χώρο εργασίας σας, όπως και σε ό,τι αφορά οικονομικά που σας δίνουν στήριξη και σιγουριά.  Θετικές ειδήσεις παίρνετε μέσα από τον χώρο της υγείας και της εργασίας σας, όπου σας δίνουν σταθερότητα και σιγουριά. Κάποιες εκκρεμότητες ή άλυτες καταστάσεις τακτοποιούνται μετά τις 12-21/12.

Έρχεστε κοντά με φίλους όπου μπορεί να είχατε ψυχραθεί, ενώ η αρμονία και η ισορροπία αυτό τον μήνα έρχεται μέσα από τον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας όπου από εκεί παίρνετε δύναμη .

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εστίαση σας δίνετε στην οικογένεια σας, στο σπίτι και στους δικούς σας, όπου για εσάς είναι προτεραιότητα αυτό τον μήνα. Ενώ υποθέσεις με σπίτι ή οικία κινούνται πλέον γρήγορα στο πρώτο μισό του μήνα- και ειδικότερα μέχρι τις 10/12, θέματα όπου πριν είχαν καθυστερήσει.

Ο Ερμής ο κυβερνήτης σας γυρίζει ανάδρομος σε ένα φιλικό ζώδιο για εσάς, στον Αιγόκερω και με τις θετικές όψεις με Δία, φέρνει στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα- μέχρι τις 21/12 κυρίως- ευκαιρίες για συζητήσεις ή ασχολίες όπου είχατε αφήσει πίσω.

Φέρνει ευκαιρίες για να αναθεωρήσετε την πορεία σας και την σχέση σας με ανώτερους σας, αλλά και να έρθετε μαζί τους και σε επικοινωνία κυρίως μέχρι τις 21/12 όπου θα αποβούν ευνοϊκές για εσάς.

Προβληματισμοί για την κατεύθυνση σας κυρίως έρχονται μετά τις 21/12, ενώ θα είναι ένα διάστημα όπου θα φέρει μπερδέματα και παρεξηγήσεις.

Ευχάριστες εξελίξεις στα οικονομικά σας κυρίως στο πρώτο μισό του μήνα, ενώ το δεύτερο μέρος του θα φέρει απρόοπτα ξαφνικά έξοδα.

ΖΥΓΟΣ

Ένας αρκετά θετικός μήνας για εσάς, ετοιμάζεται και ο Πλούτωνας να κάνει έξοδο από Αιγόκερω και να περάσει στον Υδροχόο για τα επόμενα έτη, μια θέση όπου εσάς τους Ζυγούς θα σας ενισχύσει πολύ. Ήδη όμως με το πέρασμα του εκεί θα νιώσετε πολύ διαφορετικά και ανάλαφρα.

Έντονη κινητικότητα στην ζωή σας φέρνει όλος ο μήνας με ευχαρίστηση περιπέτεια και χαρά.

Πολλές βόλτες μετακινήσεις και ταξιδάκια με πολλές επαφές συναντήσεις όπου περισσότερο λαμβάνουν μέρος κυρίως μέχρι τις 20/12, ενώ μετά οι πολλές ασχολίες ελαττώνονται. Κάποιες καλές ειδήσεις λαμβάνεται από το σπίτι γονείς και οικογενειακό χώρο μέχρι τις 12/12.

Ο Ερμής ανάδρομος από τις 12/12 φέρνει επιστροφή πίσω στις ρίζες σας και μια διάθεση για στοχασμό και εσωστρέφεια. Ενώ μετά τις 12/12 φέρνει επαφές και συναντήσεις με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον όπου είχατε να δείτε καιρό.

Αποφύγετε ταξίδια γύρω στις γιορτές καθώς πιθανόν να υπάρξει ταλαιπωρία ή ακυρώσεις. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να το αποφύγετε τότε να είστε διπλά προσεκτικοί με τα πράγματα σας, πιο οργανωμένοι και μεθοδικοί, και ανοιχτοί σε καθυστερήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένας μήνας όπου η ενέργεια δίνεται στα οικονομικά σας όπου εδώ υπάρχει κινητικότητα με πολλά έξοδα αλλά και έσοδα επίσης. Χρήματα έρχονται μέσα από τον χώρο της καριέρας σας όπου μπορεί να είχαν καθυστερήσει τους προηγούμενους μήνες.

Ενώ όλο τον μήνα βάζετε προτεραιότητες στα θέματα όπου θεωρείτε εσείς πιο σημαντικά για να νιώθετε πιο ασφαλής. Στο πρώτο μέρος του μήνα και μέχρι τις 12/12 υπάρχει έντονη κινητικότητα σε συμφωνίες, επαφές και συναντήσεις και είναι ένα πολύ θετικό διάστημα για τέτοιες κινήσεις.

Επίσης στο πρώτο μέρος του είναι ευνοϊκό για μικρά ταξίδια.

Μετά τις 12/12 ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος και φέρνει καθυστερήσεις και αναβολές, ενώ όμως είναι ένα καλό διάστημα για να οργανώσετε τους στόχους σας και να ετοιμαστείτε για όποιες κινήσεις θέλετε να κάνετε μετά από Ιανουάριο.

Η Αφροδίτη περνάει στο δικό σας ζώδιο και φέρνει μια πιο ευχάριστη αύρα στο περιβάλλον σας, και δημιουργεί ένα πιο αρμονικό κλίμα στις προσωπικές σας επαφές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολλές εκκινήσεις και δράσεις παίρνουν φόρα από τις αρχές του μήνα και επιτέλους η ενέργεια ξεμπλοκάρει για να πραγματώσετε τα θέλω σας και να φέρετε εξελίξεις σε ότι σχεδιάζατε. Η ενέργεια σας θα είναι ισχυρή και η ζωτικότητα σας, ενώ ορμητική και με ταχύτητα θα είναι η θέληση σας.

Προσοχή θέλει σε όποιες δράσεις σας μετά τις 21/12 μέχρι τέλος του μήνα, όπου εδώ θα υπάρξει σύγχυση σε δημιουργικές σας δραστηριότητες και στα θέλω σας, ενώ προσοχή θέλει και στα ταξίδια. Το τελευταίο μέρος του μήνα η ζωτικότητα σας θα είναι πιο αδύναμη και χρειάζεται να προσέξετε το σώμα, την υγεία και την διατροφή σας.

Θέματα με οικονομικά θα σας απασχολήσουν, κάποια έξοδα χρειάζεται να τα αναβάλλετε ή κάποιες αγορές, ενώ θέματα θα έρθουν επάνω από τον χώρο της καριέρας σας όπου χρειάζεται να βρείτε νέες λύσεις . Παρόλα αυτά κάποιες καλές εξελίξεις έρχονται για τα οικονομικά σας και λαμβάνετε καλά νέα μέχρι τις 21/12.

Η Αφροδίτη θα περάσει στον Σκορπιό και θα φέρει επιθυμία να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, να απολαύσετε τον χρόνο μαζί του και να έρθετε σε επαφή με το πιο εσωτερικό σας κομμάτι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής περνάει στο δικό σας ζώδιο από τις αρχές του μήνα και θα γυρίσει εκεί ανάδρομος, ενώ στις 23/12 θα περάσει πάλι πίσω στον Τοξότη.

Με τον Ερμή στο δικό σας χώρο νιώθετε την ανάγκη να εκφράσετε και να επικοινωνήσετε ιδέες και σκέψεις όπου καλλιεργήσατε το προηγούμενο διάστημα. Κυρίως όμως ο μήνας Δεκέμβριος για εσάς είναι περισσότερο εσωτερικός, με την ενέργεια σας να είναι χαμηλή και να επιθυμείτε την απομόνωση.

Έχετε ανάγκη για χαλάρωση και για γέμισμα στις μπαταρίες σας και αυτός ο μήνας είναι ο ιδανικός και ειδικά περισσότερο το δεύτερο μισό του όπου ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος και φέρνει μια πιο αργή πορεία στις ασχολίες και σε ό,τι σχεδιάζατε.

Οι συζητήσεις όμως με άλλους ευνοούνται μέχρι τις 21/12, όμως κινήσεις και αποφάσεις ευνοϊκό είναι το διάστημα μέχρι τις 10/12.

Κάποια καλά νέα που περιμένατε από καιρό έρχονται μεταξύ 12-21/12 για προσωπικές σας υποθέσεις και ευθύνες.

Αρμονία και χαρά παίρνετε μέσα από τον χώρο των φίλων και των ομάδων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένας πιο ήρεμος και κοινωνικός μήνας για εσάς αφότου ο Άρης άφησε τον Σκορπιό, μια θέση όπου σας είχε σε ένταση και νευρικότητα.

Η δράση και η ενέργεια σας όλο τον μήνα δίνεται σε φίλους και σε κοινωνικές ασχολίες σας, εδώ επιχειρείτε κάτι καινούργιο όπου το βάζετε μπροστά και βρίσκετε και άλλους συμμάχους να το υποστηρίζουν.

Πολύ θετικές εξελίξεις φέρνει όλος ο μήνας σε κοινωνικές σας δράσεις και επιθυμίες μέχρι τις 20/12. Καλές ειδήσεις λαμβάνετε για τα μελλοντικά σας σχέδια, όμως χρειάζεται να μην βιαστείτε αλλά να περιμένετε μετά τις 10/1 για δράση.

Στο διάστημα αυτό ο Ερμής θα έχει γυρίσει ανάδρομος από τις 12/12 και φέρνει κάποιες αμφιβολίες και φόβους τα οποία καλείστε να τα επανεξετάσετε πάλι.

Ευχαρίστηση και αρμονία παίρνετε μέσα από τα ταξίδια είτε σωματικά είτε νοητικά, όπως και μέσα από την αναζήτηση σε γνώση και μέσα από το ταξίδι της μεταφυσικής.

Στο δεύτερο μισό του μήνα προσοχή σε οικονομικές συμφωνίες με άλλους ή με φίλους, δεν είναι καλό διάστημα για οικονομικές δοσοληψίες καθώς μπορεί να βρεθείτε θύμα ή να πέσετε σε εξαπάτηση. Όχι σοβαρές συμφωνίες μετά τις 12/12.

ΙΧΘΥΕΣ

Εξελίξεις έρχονται από τον χώρο της καριέρας σας και η δράση δίνεται στον εξωτερικό σας χώρο. Κάποιες καλές ειδήσεις έρχονται για τους στόχους και τις επιθυμίες σας όπου κινούνται πιο γρήγορα στο πρώτο μισό του μήνα.

Καλά νέα λαμβάνετε από φίλους σας και από τα πρόσωπα εκείνα όπου νιώθετε κοντά σας. Φίλοι σας πλησιάζουν και ανεβαίνει το κύρος σας μέσα στις παρέες ή στις ομάδες όπου ανήκετε. Συναντήσεις με παλιούς σας φίλους γίνονται στο δεύτερο μισό του μήνα, όπου τους φέρνει ο ανάδρομος Ερμής μέσα σε ένα θετικό κλίμα.

Στις μέρες γύρω από την Νέα Σελήνη (12/12) πριν και μετά δώστε προσοχή στην υγεία σας καθώς η ζωτικότητα σας θα είναι πιο χαμηλή.

Η Αφροδίτη παρόλα αυτά περνάει στον Σκορπιό, μια θέση όπου σας ευνοεί και φέρνει επούλωση και θεραπεία σε παλιότερες κρίσεις και φόβους σας. Προσοχή μόνο στις μέρες μεταξύ 13-19/12 για κάποιες απρόοπτες εξελίξεις, ενώ μπορεί να είναι και μέρες όπου απελευθερώνεστε από μια ταλαιπωρία.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!