Άστρα

2023 : ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ -ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ-ΚΑΘΑΡΣΗ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ.

Αποκλειστικά οι προβλέψεις του 2023 για το eviawoman.gr από την: 

Μαρίνα Αλεξιάδου – Αναλύτρια αστροψυχολογίας

Το 2023 είναι ένα έτος σε διαφορετικό τόνο από τα προηγούμενα τελευταία 3 χρόνια. Καθώς πολλοί πλανήτες όπως ο Κρόνος, ο Πλούτωνας και ο Δίας αλλάζουν ζώδια και έτσι θέτουν ένα νέο κύκλο, ένα νέο ξεκίνημα στην ανθρωπότητα, αλλά και στον καθένα μας ατομικά και συλλογικά. Ενώ ετοιμάζουν τις μεγάλες θετικές τεράστιες αλλαγές, όπου πολλοί ακόμα δεν μπορούν να δουν, καθώς η πλειοψηφία έχει μάθει να βλέπει τα πράγματα και την πραγματικότητα όπως κάποια συμφέροντα και οι μεγάλες εξουσίες του πλανήτη θέλουν να παρουσιάζουν ότι είναι.

Η πλειοψηφία του κόσμου έχει μάθει να βουλιάζει και να ταυτίζεται με την καταστροφή όπου του παρουσιάζουν συνεχώς τα δελτία ειδήσεων, τα πληρωμένα ΜΜΕ όπου υπηρετούν όχι την αυθεντική φωνή, αλλά την φωνή των μεγάλων συμφερόντων.

Επαγγελματικά όσοι ακολουθούν και υπηρετούν τις εντολές τους πλέον, – είναι ολοφάνερο σε ένα μεγάλο αριθμό ατόμων όπου ξύπνησε τα τελευταία 3 έτη-, ότι όλοι αυτοί επιλέγουν να υπηρετούν το κέρδος, την φήμη, την θέση τους και του τίτλους του που κατέχουν, κι έτσι να παραμένουν δούλοι υποταγείς και σκλάβοι.

Με το να διαδίδουν την άσχημη πάντα πλευρά στις οθόνες, ή να μην λένε την πραγματικότητα όπως είναι αλλά να την παρουσιάζουν διαστρεβλωμένα, αυτόματα δηλώνουν ότι τάσσονται με το στρατόπεδο του υλισμού, του φόβου και της υποκρισίας. Όμως είναι θέμα χρόνου όλοι αυτοί να καταρρεύσουν, και τελικά όλο όσοι δεν ακολουθούν την αλήθεια, να έχουν το πιο μεγάλο πρόβλημα μετέπειτα, ενώ στον ίδιο δρόμο είναι και όλοι εκείνοι που παραμένουν παθητικοί, αδρανείς και επιλέγουν να μην παίρνουν θέση για να μην χαλάσουν την εικόνα τους.

Το μέλλον είναι φωτεινό για την ανθρωπότητα, και τα πράγματα που έρχονται πρόκειται να φέρουν μεγάλες εκπλήξεις και ανατροπές, αλλά και μεγάλα ταρακουνήματα σε όλους εκείνους που αρνούνται να υπηρετήσουν την αγάπη, τον άνθρωπο και το γενικό καλό. Ενώ αισιοδοξία φέρνει από αυτό το έτος, όπου οι ενέργειες και οι πληροφορίες όπου έρχονται, δείχνουν θετικά γεγονότα σε όλους εκείνους όπου αντιστάθηκαν σε εντολές και περιοριστικά μέτρα όπου όλοι είδαμε, ενώ δεν φοβήθηκαν να βγουν μπροστά και να πάρουν θέση με το μέρος του φωτός και της αλήθειας.

Αυτό όπου θα δούμε ότι ανοίγει, -καθώς είναι μια χρονιά ξεκινημάτων με τους πλανήτες τους κοινωνικούς Δίας και Κρόνος να αλλάζουν ζώδια-, όπου ο πρώτος (Δίας) να κινεί από το ξεκίνημα του έτους μια νέα 12ετή πορεία όπου το θάρρος, η τόλμη, η πρωτοπορία και σε συνδυασμό με την αυτογνωσία και την εσωτερική πνευματική ανάπτυξη, φέρνουν τεράστια δώρα και δυνατότητες.

- Διαφήμιση -

Πλέον η κατανόηση είναι ότι, η ωριμότητα και η ενηλικίωση της ανθρωπότητας όπου έχει επιτευχθεί σε όλη την τελευταία δοκιμασία -την μεγαλύτερη όπου ήρθε από το 2020-, οδηγεί στην αντίληψη και στην συνειδητοποίηση, ότι η πραγματικότητα είναι διαφορετική από ότι τα κέντρα εξουσίας με κάθε μέσο και τρόπο επιβάλλουν και προσπαθούν να παρουσιάσουν. Ούτως ή άλλως αυτός ήταν και ο τίτλος στην ανάλυση όπου υπήρξε στο τελευταίο άρθρο ανάλυσης για τον μήνα Δεκέμβριο- δείτε στο Evia woman.

Ενώ η ενηλικίωση όπου περνάει τώρα η ανθρωπότητα, αλλά ακόμα περισσότερο μετά το 2025-2,6 όπου αυτό θα είναι ένα σημαντικό έτος αρχής και εκκίνησης για το νέο πνευματικό μονοπάτι του κόσμου, είναι αυτή που έρχεται μέσα από τα μηνύματα όπου φέρνει το ξεκίνημα της νέας χρονιάς μέσα από τις ενέργειες που λαμβάνουν μέρος στην αρχή της. Και αυτή είναι ότι εμείς είμαστε οι χτίστες και οι δημιουργοί της πραγματικότητας μας, ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε αυτό όπου θέλουμε, αρκεί να εστιάσουμε σε αυτό και να πιστέψουμε μέσα μας.

Είμαστε οι δημιουργοί στην δική μας ζωή, μπορούμε να κατασκευάσουμε, και να συμμετέχουμε μέσα από την πίστη, κ τις εικόνες όπου φέρνουμε στο νου μας, να συνειδητοποιήσουμε ότι εμείς έχουμε τα υλικά της κατασκευής του κόσμου μας. Είμαστε συνυπεύθυνοι για ότι δημιουργείτε εκεί έξω, έτσι αν ταυτιζόμαστε ασυνείδητα και επαναλαμβάνουμε την ασχήμια, τον φόβο, το αρνητικό, και δεν εστιάζουμε στο καλύτερο όπου θα θέλαμε να δούμε εκεί έξω στην κοινωνία, τότε θα παραμείνουμε κολλημένοι στο ίδιο σημείο, σε ένα φαύλο κύκλο.

Ξέρουμε τι δεν θέλουμε, πλέον έχουμε δει όλο τον βάλτο, καθώς και αυτό ήταν το θέμα της 2ετίας, η αποκάλυψη εκεί έξω όλης της ασχήμιας, αλλά και ζητούσε όμως από εμάς να αποκαλυφθούμε κι εμείς μαζί, να δείξουμε το πρόσωπο μας χωρίς φόβο, να δείξουμε την ταυτότητα μας αλλά και να πάρουμε θέση. Κι αυτοί όπου τόλμησαν να φανερωθούν, με την κίνηση τους και την ανδρεία τους κινητοποιήσαν δυναμικό ενέργειών, και έδειξαν έμπρακτα ότι θέλουν να προχωρήσουμε μπροστά, να αλλάξει όλο αυτό.

Ενώ όμως τώρα μας ζητάει τι είναι αυτό που θέλετε να κατασκευάσετε? Το ξέρετε ότι αυτό όπου θέλετε αυτό και θα συμβεί? Έρχεται μια τεράστια αναβάθμιση στον πλανήτη, και αυτό γιατί κάποιοι δεν δίστασαν, δεν δείλιασαν και τώρα νέες δυνατότητες δίνονται σαν δώρο, οδηγούμαστε ειδικά από το δεύτερο μισό του έτους, και μετέπειτα το 2024 σε ένα νέο κεφάλαιο όπου ανοίγει τον δρόμο της αναγέννησης.

Λίγοι αρκούν που δρουν με αλήθεια, πράττουν με αλήθεια, δείχνουν αυτό όπου είναι καθαρά, δηλαδή λειτουργούν με φως, έχουν δυναμική εκατομμυρίων. Περισσότερο πράξεις ανακαίνισης οι οποίες συνοδεύονται με πτώσεις ηγετών σε θέσεις εξουσίας, θα δούμε από αρχές του καλοκαιριού.

Ο Δίας με την είσοδο της χρονιάς μπαίνει στον Κριό και ορίζει ένα νέο κύκλο για τον κόσμο, με τους πρωτοπόρους να έχουν το πρώτο ρόλο αναβάθμισης. Ένας νέος 12ετής κύκλος πνευματικής ανάπτυξης και εσωτερικής διεύρυνσης ξεκινάει. Ευνοεί κυρίως Κριούς, Λέοντες Τοξότες, αλλά γενικότερα όλα τα ζώδια, όπου παίρνουν ανάσα μεγάλη.

Ενώ στο δεύτερο μέρος του έτους περνάει στον Ταύρο και έτσι θα δούμε μετά από τον Μάιο κινήσεις βοηθητικές για τα οικονομικά, τα οποία είχαν πληγεί από το 2021 και θα συνεχίζουν για το πρώτο μισό του 2023. Ταύροι Λέοντες Σκορπιοί Υδροχόο θα δουν στροφή στην ενέργεια, καθώς είχαν ταρακουνηθεί έντονα τα έτη 2021-22.

Νέες πηγές αφθονίας, από την φύση εναλλακτικές πηγές είναι έτοιμες για την ανθρωπότητα, όμως οι σκοτεινές εξουσίες εμποδίζουν την διάδοση τους. Ανανεώσιμες πηγές όπου θα φέρουν στον κόσμο ανάσα και ελευθερία, κάποιες κινήσεις θα δούμε στο δεύτερο μισό. Ο Κρόνος επίσης και αυτός αλλάζει ζώδιο, από τον Υδροχόο, περνάει στους Ιχθύες και ετοιμάζει να κλείσει έναν κύκλο 28 ετών που ξεκίνησε από το 1994-1996.

Πρόκειται να φανερώσει την πραγματικότητα σε ότι αφορά το θέμα του ιού, τα εμβόλια, ότι έχει να κάνει με νοσοκομεία, γιατρούς και επιστήμονες, ενώ όσοι ήταν σε πλήρη άγνοια θα είναι εκείνοι που θα οδηγηθούν στην τρέλα και θα φέρει ψυχοσωματικά και τάσεις φυγής. Θα φέρει τις συνέπειες των πράξεων σε όλα τα παραπάνω από επιλογές και κινήσεις στο παρελθόν. Ενώ ανταμοιβή και αναγνώριση σε εκείνους όπου έπραξαν το καλό στην υπηρεσία τους.

Τα μεταβλητά ζώδια Δίδυμοι Τοξότες Ιχθύες είναι αυτά όπου θα δοκιμαστούν έντονα, ή θα αναγνωριστούν αναλόγως τις πράξεις τους στο παρελθόν, για την επόμενη διετία. Ενώ ο Πλούτωνας τέλος ο μεγάλος τιτάνας, περνάει μετά από 13 χρόνια (από το 2008 ), στις 23/3 στο ζώδιο του Υδροχόου για λίγους μήνες, όμως αυτό αρκεί για να φέρει μεγάλα γεγονότα στο φως. Το έργο του Πλούτωνα είναι αποκάλυψη κάθαρση μεταμόρφωση αναγέννηση. Αφήνει τα παρορμητικά ζώδια όπου όμως από το 2008 είδαν ριζικές αλλαγές στις ζωές τους, και οδηγήθηκαν σε μια τεράστια μεταμόρφωση.

Ενώ το έπαθλο ήταν να ακολουθήσουν το αυθεντικό ψυχικό τους μονοπάτι. Πλέον τα παρορμητικά ζώδια (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι), όπου είναι και τα ζώδια της εκκίνησης όπου από το 2008 έφεραν καταλυτικές αλλαγές στις ζωές τους, ήδη νιώθουν  πιο ανάλαφρη την ενέργεια, καθώς ο Πλούτωνας στους πρώτους μήνες του έτους διανύει τις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερου, και περνάει στον Υδροχόο.

Εξαιρούνται όσοι έχουν γεννηθεί στις τελευταίες μοίρες των παρορμητικών, αυτοί έχουν ακόμα μέχρι το 2025. Οι υπόλοιποι όμως ήδη νιώθουν διαφορετικά. Ο Πλούτωνας θα περάσει στον Υδροχόο για λίγο, θα κάνει μια είσοδο και θα φέρει θεαματικά γεγονότα, για άλλους δικαίωση και για άλλους τεράστιες ανατροπές και καθίζηση. Έρχεται να αλλάξει το καθεστώς όπου είχε υπάρξει τα προηγούμενα έτη, και να φέρει πτώση σε ότι περιορισμούς είχαν επικρατήσει.

Ο πλούτος του Πλούτωνα όπως το λέει και η λέξη, δηλαδή η δύναμη περνάει στα χέρια των πολλών, όπου οι λαοί όλου του κόσμου αποφασίσουν να βάλουν όρια σε κάθε εξουσία, και να στήσουν την δική τους σημαία, να κατασκευάσουν ένα κόσμο ειρήνης, δίκαιο, όπου θα έχουν συμμετοχή στις αποφάσεις και στο μέλλον του. Μπαίνουμε σε μια καταλυτική 3ετία, όπου η μάζα συνειδητοποιεί την δύναμη της, και αυτό ήταν και η υπόσχεση όπου όμως φέρνει την μεγαλύτερη ταχύτερη μεταμόρφωση στο μέλλον μας.

Η βούληση του κόσμου στρέφεται σε αυτό όπου θέλει να δημιουργήσει, η αφύπνιση όπου έχει ήδη ξεκινήσει από το 2020 σε ένα μεγάλο πλήθος έφερε μεταμόρφωση και αποκάλυψη στο συνειδητό μας, ότι αυτοί όπου μας κυβερνούν είναι το λιγότερο ψυχοπαθείς παγκόσμια.

Ξεκινάει η τελική τριετία για την μεγάλη μάχη ανάμεσα στο καλό και στο κακό. Καθοριστικά γεγονότα ξεκινάνε, όπου φέρνουν παρακμή στα παλιά συστήματα και θάνατο αρχηγών και πολιτικών. Περισσότερα όμως για τον Πλούτωνα και την είσοδο του στον Υδροχόο θα έχουμε να πούμε αργότερα. Τέλος οι Δεσμοί του πεπρωμένου αλλάζουν θέση από τις 17/7, στην μέση του καλοκαιριού, και από τον άξονα Ταύρου και Σκορπιού, όπου ζητούσαν να αναπτύξουμε τους εσωτερικούς μας θησαυρούς και έτσι να φέρουμε ένα νέο διαφορετικό ρυθμό στις ζωές μας.

Περνάνε στον άξονα Κριός Ζυγού μέχρι τέλη 2024, κι εδώ ζητάει να φύγουμε από την απάθεια και την ακινησία, να βγάλουμε μπροστά την αληθινή μας ταυτότητα και πρόσωπο. Ενώ φέρνει καθίζηση και πτώση σε ηγέτες, αλλαγή σε θέσεις ανώτερων, το ζήτημα είναι να είσαι ηγέτης και να προχωράς μπροστά χωρίς όμως να ξεχνάς και τους άλλους. Είσαι εδώ για να προστατεύσεις την ζωή, την ύπαρξη, τον εαυτό σου αλλά και τον κόσμο.

Το πράττεις? Μπαίνουμε πλέον για τα καλά στην εποχή του ΕΜΕΙΣ. Και αφήνουμε το εγώ που θέλει να εκμεταλλεύεται και να πλουτίζει σε βάρος άλλων. Μια χρονιά πολύ σημαντική. Η μεγάλη μάχη τώρα ξεκινάει. Οι πολλοί νικούν. Πάμε σε κάτι εντελώς διαφορετικό.
Καλή χρονιά σε όλους. ΜΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ ΚΑΙ ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ.

Πρώτα διαβάστε τον ωροσκόπο σας και μετά το ζώδιο σας για περισσότερο ακρίβεια.

ΚΡΙΟΣ

Ξεκινάει μια χρονιά πολύ καλύτερη από τις προηγούμενες, γιατί καταρχήν από την είσοδο της ο Δίας όπου είναι ο πλανήτης της τύχης, των ευκαιριών και της επέκτασης, θα βρίσκεται στο ζώδιο σας για το πρώτο σχεδόν μισό του έτους, μέχρι τις 15/5.

Κι έτσι η αισιοδοξία, η ελπίδα και ο ενθουσιασμός επανέρχονται, ενώ ένας νέος κύκλος 12ετής ξεκινάει για εσάς δημιουργικότητας, βάζοντας στόχους προς υλοποίηση όπου όμως τώρα είστε πολύ διαφορετικοί από ότι ήσασταν τα προηγούμενα έτη, καθώς ο Πλούτωνας μέσα από το ζώδιο του Αιγόκερου από το 2008, σας μετάλλαξε και σας μεταμόρφωσε.

Είστε πολύ πιο ώριμοι και πιο συνειδητοποιημένοι, ενώ ετοιμάζεστε για νέους στόχους, και σπέρνετε σπόρους για το μέλλον σας, καθώς πλέον μέσα σας έχουν αλλάξει και μεταμορφωθεί οι φιλοδοξίες και οι επιθυμίες σας, αλλά και η στάση και η εικόνα σας μέσα στο κοινωνικό και επαγγελματικό χώρο. Το μάθημα και η ταπείνωση όπου έφερε ο Πλούτωνας όλα αυτά τα χρόνια, ήταν η ταπείνωση του ‘εγώ μόνο υπάρχω’ και να στραφείτε στο εμείς, και να χρησιμοποιήσετε την ενέργεια σας στο να υπολογίζετε και τους άλλους σαν ίσους και όχι σαν λιγότερους ή αόρατους ή μικρότερους από εσάς.

Ο Πλούτωνας επηρεάζει περισσότερο έντονα όσους έχουν γεννηθεί τις 3 τελευταίες μέρες του ζωδίου, φέρνοντας ριζικές αλλαγές και προκλήσεις, ενώ οι υπόλοιποι Κριοί νιώθετε ήδη πιο ανάλαφροι και ότι κάτι καλύτερο ανοίγει όσο ο Πλούτωνας ετοιμάζεται να περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου .

Ο Κρόνος περνάει και αυτός σε ένα άλλο ζώδιο, στους Ιχθύες από τον Μάρτιο του 2023, στον οίκο της ολοκλήρωσης, απομόνωσης και περίσκεψης, και φέρνει εκεί ολοκλήρωση σε επαγγελματικές φιλοδοξίες και στόχους για τα επόμενα 2,5 χρόνια, ενώ φανερώνει νέες κρυμμένες επιθυμίες και όνειρα, προετοιμάζοντας σας για ένα νέο μονοπάτι από το 2026 και μετά. Τέλος ο Δίας θα περάσει από τις 16/5 στον Ταύρο, στον οίκο των οικονομικών σας, και αυτό θα φέρει βελτίωση σε αυτά, αύξηση και ένα καλύτερο τρόπο ζωής. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες όπου θα σας παρουσιαστούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Για εσάς τους Ταύρους είναι μια πολύ καλύτερη χρονιά από ότι ήταν τα 2 τελευταία έτη, όπου είχατε επάνω σας το τετράγωνο Κρόνου Ουρανού, όπου σας έφερε πίεση, περιορισμούς αλλά και την ανάγκη και ώθηση για να ξεκολλήσετε από καταστάσεις όπου είτε δεν εκτιμούσαν την αξία σας, είτε έφερναν καταπίεση. Σίγουρα έχετε προχωρήσει σε αλλαγές, όπου μέσα σε αυτές σέβεστε εσείς οι ίδιοι τον εαυτό σας, και δεν υποδουλώνεστε σε καταστάσεις ή πρόσωπα μόνο και μόνο γιατί σας προσφέρουν μια αίσθηση ασφάλειας.

Όσοι προχωρήσατε σε αλλαγές, με θυσίες στο υλιστικό χώρο, να είστε σίγουροι ότι αυτή η χρονιά θα σας δικαιώσει. Όσοι όχι ακόμα, τότε είναι ίσως γιατί ο Ουρανός ο πλανήτης των αλλαγών όπου είναι στο ζώδιο σας από το 2019, δηλώνει ότι ακόμα δεν σας έχει επισκεφτεί, αλλά σίγουρα νιώθετε το ταρακούνημα του. Ο Ουρανός φέρνει ώθηση για να πάτε σε άλλες περιοχές, και περισσότερο όσοι ανήκουν στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο είναι εκείνοι που θα νιώσουν την επιρροή του, και τους οδηγεί σε μια άλλη περιοχή εμπειρίας αλλά και απελευθέρωσης του αληθινού τους εαυτού.

Μην τον φοβάστε τον Ουρανό, η λέξη που τον εκφράζει είναι η απελευθέρωση και η αλήθεια. Αν ακολουθείτε το μονοπάτι της αλήθειας τότε το ταξίδι σας θα είναι απολαυστικό και μοναδικό. Ο Δίας είναι ο πλανήτης όπου περνάει στο ζώδιο σας από τις 16/5 και μετά, και πραγματικά είναι το δώρο της χρονιάς, όπου έρχεται να απαλύνει την ενέργεια και την ένταση όπου υπήρχε τα έτη 2021-2022.

Ο Κρόνος αφήνει τον Υδροχόο, όπου έφερε πίεση στα επαγγελματικά σας και στην κοινωνική σας εικόνα από το 2021, και περνάει στους Ιχθύες από τον Μάρτιο για τα επόμενα 2,5 χρόνια, και έρχεται να φέρει ρεαλισμό και συνειδητοποιήσεις σε στόχους κ επιλογές από το παρελθόν ενώ έρχεται να φέρει τα αποτελέσματα από αυτές. Θα βάλει τάξη σε φιλίες σας, θα φανεί ποιοι είναι πραγματικοί φίλοι, με κάποιους θα κόψετε όπου δεν υπάρχει κοινή ιδεολογία, και όμοιος κραδασμός, ενώ θα βάλει νέα τάξη και οργάνωση σε μελλοντικούς σας στόχους.

Ο Πλούτωνας είναι στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερου, κι έχει φέρει δυνάμωμα στις ζωές σας και στα φιλόδοξα σχέδια σας, στην πορεία σας από το 2008, και συνεχίζει για όσους είστε γεννημένοι στις 3 τελευταίες μέρες του ζωδίου. Ενώ από Μάρτιο μέχρι Μάιο περνάει στον Υδροχόο για να φέρει μεταμόρφωση στον επαγγελματικό σας χώρο, κυρίως σε όσους είστε γεννημένοι στις 2 πρώτες μέρες.

Ενώ από το 2025 θα επηρεάσει για τα καλά όλους τους Ταύρους, όπου τους καλεί να πάρουν μια νέα επαγγελματική κατεύθυνση , που να είναι για το κοινό καλό όλης της ύπαρξης κι όχι μόνο για το προσωπικό σας όφελος. Κυρίως το πρώτο μέρος του έτους είναι πιο δύσκολο, ενώ το δεύτερο πιο εύκολο και με πολλές ευκαιρίες βελτίωσης της ζωής σας σε πολλούς τομείς, και ώθηση για να προχωρήσετε μπροστά με την βοήθεια του Δία και του Ουρανού.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα καλά νέα για εσάς είναι ότι ο Πλούτωνας είναι στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερου, ένας χώρος όπου πέρασε από το 2008 κι έφερε σε εσάς δυσκολίες οικονομικές, και γενικότερα έκανε την επιβίωση σας πολύ πιο δύσκολη. Όμως σας ώθησε σε δυσκολίες μεγάλες και κρίσεις και σας μετάλλαξε στον πυρήνα σας, και στο να δυναμώσετε, αλλά και να εκτιμήσετε την ζωή και τους άλλους μέσα από ένα πιο εσωτερικό πρίσμα.

Αφήνοντας τον Υδροχόο θα δείτε ήδη από φέτος μια αλλαγή στα οικονομικά σας, μια πιο θετική επιρροή, θα πάρετε μια ιδέα γι’ αυτά Μάρτιο με Μάιο, όμως πιο πολύ θα δείτε ανακούφιση από το 2024 και μετά. Όμως παρατηρήστε ήδη το κλίμα που αλλάζει και δίνει μια νέα πνοή και αύρα από φέτος, ήδη μπορεί να το νιώθετε. Ο Δίας μέσα από τον Κριό φέρνει μέχρι τον Μάιο ανοίγματα και επέκταση σε φιλίες, ερωτικές γνωριμίες, συμμετοχή σε ομαδικές δράσεις, κι φέρνει νέους φίλους και στόχους.

Ενώ μετά από Μάιο περνάει στον Ταύρο και φέρνει ένα νέο πνευματικό άνοιγμα, καινούργια όνειρα, αλλά και την εσωτερική αίσθηση ότι υπάρχει από ψηλά προστασία όπου σας φυλάει σε όποια δοκιμασία κι αν αντιμετωπίζετε. Τέλος ο Κρόνος περνάει στους Ιχθύες από τον Μάρτιο, στο πιο υψηλό σημείο του χάρτη σας, όπου είναι το επάγγελμα και η κοινωνική σας εικόνα και εδώ είτε περνάτε σε μια άλλη θέση ή πόστο όπου όμως φέρνει ανταμοιβές και αναγνώριση αλλά μαζί και ευθύνες.

Ενώ γενικότερα φέρνει είτε ικανοποίηση, είτε την πληρωμή από το πως φερθήκατε και πράξατε σε αυτά τα τελευταία χρόνια. Κάποιοι μπορεί να θελήσετε να αλλάξετε είδος επαγγελματικό, για το οποίο όμως προετοιμάσατε το έδαφος την τελευταία 2ετία, ενώ άλλοι μπορεί να θέλετε να φέρετε γενικότερα ένα τέλος στην επαγγελματική σας πορεία. Περισσότερο δοκιμασίες και κρίσεις από το πέρασμα του Κρόνου στους Ιχθύες, θα έχετε όσοι ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνοι ήδη νιώθετε μια πιο ανάλαφρη αύρα να έχει ξεκινήσει, και κάτι να έχει αλλάξει στην ατμόσφαιρα, κι αυτό καθώς ο Πλούτωνας όπου έφερε καταλυτικές αλλαγές στις ζωές σας με κρίσεις και απώλειες από το 2008, ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τον Αιγόκερω κι έτσι μια πιο φωτεινή περίοδος ξεκινάει για εσάς. Μόνο όσοι Καρκίνοι έχετε γεννηθεί στις 3 τελευταίες μέρες θα έχετε την βαριά επιρροή του Πλούτωνα και έχετε ακόμα 2 έτη μπροστά με καταλυτικές μεταμορφώσεις στις ζωές σας.

Για τους υπόλοιπους Καρκίνους όμως πλέον ξεκινάει μια νέα περίοδος στην ζωή σας, πιο φωτεινή αλλά σίγουρα πιο δυναμικοί και αποφασιστικοί, μετά από όλη αυτή την περίοδο των 15 ετών. Όμως ο μεγάλος αυτός πλανήτης, σας μεταμόρφωσε και σας ώθησε μέσα από τις δυσκολίες και τις αλλαγές, να βγάλετε όλο το δυναμικό σας έξω και να φύγετε από την κατάσταση του βρέφους και του εξαρτημένου ψυχικά συναισθηματικά και ενεργειακά από άλλους.

Σίγουρα αν γυρίσετε πίσω και δείτε τον εαυτό σας πως ήταν στο παρελθόν και πως είναι τώρα, θα προτιμάτε την εικόνα που βλέπετε σήμερα. Η χρονιά θα είναι θετική για εσάς, και θα είστε από τα ευνοημένα ζώδια του 2023, ενώ θα έχετε και την υποστήριξη του Δια από τον Κριό και από τον Ταύρο. Ο Δίας στον Κριό μέχρι τον Μάιο φέρνει δημοσιότητα και φήμη στην επαγγελματική σας εικόνα, υποστήριξη από το εξωτερικό σας περιβάλλον, επέκταση και ευκαιρίες σε εργασία, και επιτυχία σε φιλοδοξίες σας.

Ενώ στο δεύτερο μισό του έτους, από τον Μάιο περνάει στον Ταύρο, και συνεχίζει να απλώνει την φήμη και να βοηθάει σε στόχους σας, ενώ φέρνει νέους φίλους κοντά σας, και γενικότερα θα είναι ένα έτος πολύ κοινωνικό, με εξωστρέφεια και δράση, μετά από μια πολυετή περίοδο απομόνωσης. Το πέρασμα του Κρόνου στους Ιχθύες φέρνει ένα νέο μονοπάτι στην πορεία σας, εξέλιξη και επέκταση στις συνεργασίες σας, συγκέντρωση και πειθαρχία στα σχέδια σας. Ενώ είναι η ώρα και ο χρόνος για να υλοποιήσετε και να φέρετε όλες σας τις δυνάμεις σε ένα μελλοντικό όραμα και σε ένα επόμενο σχέδιο ζωής όπου αφοσιώνεστε συνειδητά.

ΛΕΩΝ

Ο Κρόνος όπου έφερε περιορισμούς ωριμότητα και δυσκολίες μέσα από την πορεία του τα έτη 2021-2022, είναι στις τελευταίες μοίρες του Υδροχόου, σε ένα ζώδιο όπου έφερε τέλος σε συνεργασίες στον χώρο της εργασίας σας, ενώ είδατε πιο ρεαλιστικά τις πιο στενές επαφές σας και σχέσεις. Κάποιοι είτε προχωρήσατε σε ένα χωρισμό, ή δώσατε τέλος σε μια σχέση ή σε ένα γάμο, ενώ όμως κάποιοι άλλοι μπορεί να αποφασίσατε να δείτε πιο σοβαρά μια σχέση και να την κάνετε πιο επίσημη.

Ο Κρόνος περνάει στους Ιχθύες για τα επόμενα 2,5 χρόνια, και από αυτό τον χώρο θα φέρει δοκιμασίες σε ότι αφορά οικονομικά, ειδικότερα σε αυτά όπου μοιράζεστε με άλλους και εκεί θα δείτε πιο ρεαλιστικά τις συνδέσεις σας, ενώ σας ωθεί να βάλετε μια τάξη εκεί, και να μειώσετε ίσως κάποια υπερβολικά σας έξοδα και σπατάλες . Ενώ σας ζητάει να δείτε πιο ώριμα και σοβαρά τις επιλογές σας σε επενδύσεις, να είστε πιο προσεκτικοί κι όχι αφελείς, σας οδηγεί να δείτε ρεαλιστικά και βαθύτερα με ποιους συνδέεστε είτε ερωτικά είτε οικονομικά, με ποιους μοιράζεστε την ενέργεια σας ή την ζωή σας γενικότερα.

Η πιο θετική επιρροή στην χρονιά όπου ανοίγει και σίγουρα είναι καλύτερη από τα προηγούμενα έτη 2021-2022, είναι από τον Δία στον Κριό, όπου ανοίγει ευκαιρίες για πνευματική ανάπτυξη, για ανώτερη μόρφωση ακόμα και για ταξίδια μακρινά.

Ενώ από τον Μάιο ο Δίας περνάει στον Ταύρο, στον χώρο της καριέρας και της δημόσιας εικόνας σας, φέρνοντας εκεί ευκαιρίες ανάπτυξης και βελτίωσης στον επαγγελματικό σας χώρο, όπου όμως περισσότερο τα αποτελέσματα θα τα δείτε το 2024.

Ο Πλούτωνας ετοιμάζεται να περάσει στον Υδροχόο για λίγο, Μάρτιο με Μάιο και να φέρει μια μεταμόρφωση στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας, κάποιες εξελίξεις και αλλαγές εκεί ετοιμάζονται, όπως περισσότερο μετά το 2024-25.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μαζί με τα υπόλοιπα μεταβλητά ζώδια, είστε από αυτούς όπου δοκιμάζεστε αυτό το έτος, καθώς ο Κρόνος περνάει στους Ιχθύες από τον Μάρτιο του 2023 για τα επόμενα 2,5 έτη και φέρνει δοκιμασίες και ρεαλισμό κυρίως σε ότι αφορά γάμο ή συνεργασίες σας. Στην διετία 2021-2022 ο Κρόνος – Χρόνος ήταν στον Υδροχόο, κι έφερε κλεισίματα και ώριμες αποφάσεις σε ότι αφορά τον χώρο εργασίας σας, αλλά και το πως περνάτε και διαμορφώνετε την καθημερινότητα σας.

Ενώ τώρα οι νέες συνεργασίες όπου κάνετε θέλουν την προσοχή σας και ώριμη στάση. Ο Δίας από τον Κριό στο πρώτο μισό του 2023 φέρνει βοήθεια και ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας, ειδικότερα μετά από τον Φεβρουάριο και βοηθάει στις επιδιώξεις σας με υποστήριξη και θετική στάση των άλλων προς τα εσάς. Ενώ μετά περνάει στον Ταύρο και φέρνει αισιοδοξία, περισσότερο πίστη και ενθουσιασμό, και ανοίγει ένα πιο φωτεινό μονοπάτι για τα σχέδια σας.

Ο Πλούτωνας διανύει τις τελευταίες μοίρες Αιγόκερου και φέρνει ισχύ και δύναμη σε όσους έχουν γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου, ενώ για λίγο Μάρτιο με Μάιο περνάει στον Υδροχόο και ετοιμάζει ένα δυναμικό ξεκίνημα σε ένα χώρο εργασίας όπου όμως θα το δείτε να ανατέλλει και να δυναμώνει μετά από το 2024-25. Κάτι καινούργιο ετοιμάζεται στον χώρο αυτόν όπου θα βγάλετε όλη σας την δυναμική και θα ταυτόχρονα θα σας ανανεώσει για μια μεγάλη περίοδο στην ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ

Από τα ευνοημένα ζώδια και εσείς, καθώς πρώτον ο Πλούτωνας όπου μαζί με τα υπόλοιπα παρορμητικά ζώδια, από το 2008 έφερε μεγάλες κρίσεις και δυσκολίες, οι οποίες όμως είναι στο τέλος τους, καθώς υποχωρεί από τον Αιγόκερω φέτος και περνάει για τους μήνες Μάρτιο με Μάιο στον Υδροχόο και σας δίνει εκεί ένα νέο τόνο, μια νέα ενέργεια την οποία μπορεί ήδη να την νιώθετε, σαν κάτι να έχει αλλάξει προς το καλύτερο και να βλέπετε το μέλλον με αισιοδοξία.

Περισσότερο όμως θα δείτε θετική αλλαγή από το 2024-25 στις ζωές σας, όπου θα φέρει ισχύ και δύναμη. Από το 2008 έφερε καταλυτικές αλλαγές σε ότι αφορά σπίτι και οικογένεια, σχέσεις με τα πρόσωπα εκεί δυναμώνοντας σας, ενώ κλείνει εκεί πλέον αυτόν το πολυετή κύκλο δυναμώνοντας σας εσωτερικά.

Ο Δίας στον Κριό μέχρι τον Μάιο βρίσκετε στον χώρο του γάμου και των συνεργασιών σας, και φέρνει εκεί βελτίωση στις σχέσεις και στις συνδέσεις σας, ενώ μια νέα σχέση μπορεί να έρθει, ή να θελήσετε να προχωρήσετε σε ένα γάμο. Ενώ θα βοηθήσει πολύ και τις συνεργασίες σας όπου θα φέρει εκεί άπλωμα και ανοίγματα, όπως και επέκταση σε αυτές.

Μετά από τις 16 Μαΐου περνάει στον Ταύρο και στον χώρο των οικονομικών όπου μοιράζεστε με άλλους, και θα φέρει εκεί υποστήριξη και ενίσχυση σε αυτά. Ο Κρόνος περνάει στους Ιχθύες για τα επόμενα 2,5 χρόνια, στον τομέα της εργασίας, υγείας και καθημερινότητας, και απαιτεί εδώ να φέρετε νέες ισορροπίες και να βάλετε ένα νέο πρόγραμμα και τάξη στον καθημερινό σας ρυθμό.

Εδώ χρειάζεται να δώσετε περισσότερο προσοχή στην διατροφή σας, να βάλετε όρια στο χάος, ενώ να δώσετε περισσότερο προσοχή στο κομμάτι της υγείας σας. Σε ότι αφορά την εργασία σας, μπορεί να διακόψετε από ένα χώρο εργασίας ή να μειωθεί το ωράριο σας, ή να ζητηθεί να δείξετε ζήλο και αφοσίωση κόπο και μόχθο σε ένα νέο περιβάλλον εργασίας όπου θα πάρει χρόνο κ υπομονή για να εκτιμηθεί το έργο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όπως όλα τα υπόλοιπα ζώδια του σταθερού σταυρού, έτσι και εσείς αυτή η χρονιά είναι πολύ καλύτερη και απαλή από τα προηγούμενα 2021-22. Ο Κρόνος αποχωρεί από τον Μάρτιο από το ζώδιο του Υδροχόου, όπου έφερε τελειώματα και δοκιμασίες σε ότι αφορά σπίτι οικογένεια και τα πρόσωπα εκεί, μπορεί και ένας χωρισμός επίσης, όπου είχε τελειώσει και δεν είχε ουσιαστικό λόγο ύπαρξης.

Περνάει στον χώρο των ερωτικών, και της ζωής, της δημιουργικότητας, και εκεί φέρνει σοβαρότητα τάση για απομόνωση και ώθηση στο να δημιουργήσετε την ζωή σας μέσα από μια πιο ώριμη στάση . Βάζετε τέλος σε παλιότερες μορφές διασκέδασης, καθώς αναζητάτε την ουσία κι αυτό όμως οδηγεί σε μια πιο ενήλικη στάση.

Επίσης καθώς έχετε τον Ουρανό στον χώρο του γάμου σας, εκεί μπορεί να έφερε ένα διαζύγιο, ή αν ήσασταν μόνος να έφερε ένα νέο έρωτα, αλλά με πολλές ευθύνες επίσης, μπορεί πχ μαζί και ένα παιδί.

Ο Δίας από τον Κριό στο πρώτο μισό του έτους φέρνει αναγνώριση και επιτυχία στον χώρο της εργασίας σας, ενώ στο δεύτερο μέρος του περνάει στον Ταύρο και φέρνει αύξηση σε πελατεία, σε συνεργασίες, αλλά και τύχη σε γνωριμίες όπου μπορεί να οδηγήσουν και σε γάμο.

Γενικότερα στον χώρο των σχέσεων έχετε πολύ κινητικότητα, κάτι τελείωσε, αλλά κάτι νέο ανοίγει, δεν πρόκειται να μείνετε μόνοι σας για πολύ καιρό. Ο Πλούτωνας θα περάσει για λίγο στον Υδροχόο, και ετοιμάζει κάτι νέο για την οικογενειακή σας ζωή, όμως πιο πολύ φέτος επηρεάζει όσους έχουν γεννηθεί στις 2 πρώτες μέρες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια μέτρια χρονιά για εσάς με δοκιμασίες όπου έρχονται μετά από την άνοιξη, με τον Κρόνο να περνάει στους Ιχθύες από τον Μάρτιο, και να φέρνει κλεισίματα και ευθύνες σε ότι αφορά οικογένεια σπίτι και δικά σας κοντινά πρόσωπα που μπορεί να χρειαστούν την παρουσία σας. Μπορεί να χρειαστεί να ασχοληθείτε με ένα χώρο σπιτιού, είτε για κατασκευές, είτε για πώληση, ενώ υπάρχει πιθανότητα να μετακομίσετε σε άλλο τόπο ή κατοικία.

Ο Δίας στον Κριό για το πρώτο μισό του έτους θα είναι μέσα στον χώρο των ερωτικών σας και των παιδιών, κι εδώ μπορεί να φέρει αύξηση σε αυτά, είτε με ένα νέο μέλος, είτε με μια νέα ερωτική γνωριμία . Στο δεύτερο μέρος του 2023, από τον Μάιο και μετά περνάει στον Ταύρο και φέρνει μια πιο ευχάριστη καθημερινότητα σε ότι αφορά την εργασία σας, αλλά και ευκαιρίες ανάπτυξης εκεί, κάτι όπου το χρειάζεστε καθώς ο Ουρανός εκεί σε αυτό τον χώρο επίσης από 2018-19 έφερε αστάθεια και συνεχείς μεταβολές, όπως και απώλειες.

Ο Πλούτωνας από το 2008 βρίσκεται μέσα στον χώρο των οικονομικών σας, κι έφερε εκεί πτώση και μεταβολές, απώλειες και μείωση και ετοιμάζεται να αποχωρήσει, κι έτσι να δείτε μια ανάταση σε αυτά, όμως κυρίως αυτή θα φανεί από το 2024 και μετά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ετοιμαστείτε να κάνετε πάρτι Αιγόκεροι, μαζί με τα υπόλοιπα παρορμητικά ζώδια, καθώς ο Πλούτωνας όπου σας άλλαξε τα φώτα αλλά και σας μαλάκωσε και σας ταπείνωσε από το 2008, κάτι όπου το χρειαζόσασταν, πρόκειται να αποχωρήσει σιγά σιγά από το ζώδιο σας μέχρι το 2025. Όμως ήδη θα πάρετε μια γεύση από την αλλαγή που ετοιμάζεται να κάνει τον Μάρτιο μέχρι τον Μάιο, και δίνει ήδη ένα διαφορετικό τόνο από τώρα στην ενέργεια όπου ανοίγει.

Σας ώθησε σε αλλαγή συμπεριφοράς, από σκληρούς και απότομους, σας έδωσε εκεί κάτι χαστουκάκια, για να κατεβείτε από το υψηλό πόστο όπου είχατε ανέβει και να δείτε τους άλλους σε ίσο βαθμό, αλλά κυρίως να γίνετε πιο συναισθηματικοί, ή να σπάσετε το σκληρό σας περίβλημα, κάτι αναγκαίο όπου σας επιβλήθηκε καθώς η εποχή που ανοίγει- όπως είπα και στους Κριούς πιο πάνω-, είναι η εποχή του ΕΜΕΙΣ. Οπότε η πτώση από το βάθρο σας ήταν αναγκαία.

Ενώ σε ένα ανώτερο και υψηλότερο βαθμό άλλαξε την κατεύθυνση σας, και σε έφερε πιο κοντά με ένα πνευματικό σκοπό και δρόμο, κι έτσι κι εσείς όπως και τα υπόλοιπα παρορμητικά, αν γυρίσετε πίσω είστε σε μια πολύ καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας, από ότι πριν το 2008. Ετοιμάζετε όμως να περάσει μέσα στον χώρο των οικονομικών σας, και εκεί θα φέρει πτώση και δυσκολίες, μια άλλη κατάσταση- κυρίως αυτό αφορά όσους έχουν ωροσκόπο, και να αξιολογήσετε την ζωή με άλλο τρόπο.

Ή απαιτεί να βρείτε νέες πηγές εσόδων που όμως θα είναι πιο κοντά σε αυτό όπου αγαπάει η ψυχή σας και νιώθει πληρότητα. Ο Δίας στον Κριό μέχρι τον Μάιο, φέρνει τύχη και εύνοια σε ότι αφορά σπίτι οικογένεια και επέκταση εκεί, ενώ τύχη σε ότι αφορά οικία ή αν θέλετε να μετακομίσετε είναι μια πολύ καλή περίοδος για να το κάνετε. Από τον Μάιο και μετά περνάει στον Ταύρο, και εκεί μπορεί να φέρει ένα νέο έρωτα, ή ένα νέο μέλος στην οικογένεια σας, γενικότερα η συναισθηματική σας κατάσταση είναι στα καλύτερα της.

Ο Κρόνος περνάει στους Ιχθύες για τα επόμενα 2,5 χρόνια από τον Μάρτιο, κι εκεί φέρνει ρεαλισμό σε ότι αφορά τις σχέσεις με συγγενείς, ενώ απαιτεί να βάλετε όρια σε ότι αφορά την επικοινωνία σας με άλλους, να ασκήσετε παρατήρηση και προσοχή και να βάλετε τάξη σε ότι αφορά σε αυτά τα θέματα- εδώ είναι η μαθητεία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια χρονιά πιο εύκολη από τα έτη 2021-2022, με τον Δία από τον Κριό στο πρώτο μισό του 2023, να φέρνει διάθεση για μετακινήσεις, επαφές και συνδέσεις με άλλους, ενώ βελτιώνει τις σχέσεις σας με συγγενείς ή αδέλφια όπου μπορεί να είχαν πληγεί τα προηγούμενα έτη. Ενώ μετά στο δεύτερο μισό του περνάει στον Ταύρο, και φέρνει διεύρυνση στον χώρο της οικογένειας και της καριέρας σας, και προστασία στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Η πιο σημαντική αλλαγή είναι η μετακίνηση του Κρόνου, όπου τον είχατε στο ζώδιο σας από το 2021, και έφερε όρια και ωριμότητα στην πορεία σας, στην έκφραση σας, ενώ ξεκίνησε ένα νέο κύκλο πορείας και έργου για τα επόμενα 28 έτη.

Περνάει από τον Μάρτιο 2023 στους Ιχθύες για τα επόμενα 2,5 έτη και εδώ απαιτεί να βάλετε μια τάξη στα οικονομικά σας, να κάνετε σωστή διαχείριση, καθώς φέρνει ελλείψεις, αλλά με σωστή οργάνωση θα περάσει πιο ομαλά.

Ο Πλούτωνας τέλος άλλη μια σημαντική αλλαγή, ο μεγάλος καταλύτης, θα περάσει για λίγο στο ζώδιο σας, και αν στα προηγούμενα έτη κάνατε εργασία πνευματική τότε πρόκειται να φέρει μια νέα πορεία δυνατή για τα επόμενα 20 έτη. Περισσότερο για φέτος θα επηρεάσει όσους είναι γεννημένοι στις 2 πρώτες μέρες του ζωδίου, φέρνοντας μεταμόρφωση στις ζωές τους.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια χρονιά με απαιτήσεις και δοκιμασίες ξεκινάει, αλλά και ένας νέος κύκλος για την πορεία σας με τον Κρόνο να περνάει στο ζώδιο σας από τον Μάρτιο 2023 για τα επόμενα 2,5 χρόνια. Εδώ φέρνει ρεαλισμό, όπως και την ωμή πραγματικότητα σε ότι αφορά στόχους, φιλίες και αποφάσεις όπου πήρατε τα προηγούμενα έτη. Ενώ φέρνει την διάλυση σε κάποιες ψευδαισθήσεις σας, ενώ όμως αν είσαστε σε ένα πνευματικό δρόμο, και σε εσωτερικότητα τότε μπορεί αυτή η επιρροή να φέρει επιτυχία ανταμοιβές, δικαίωση .

Ο Δίας από τον Κριό στο πρώτο μέρος του 2023 φέρνει βοήθεια στην ζωή σας, μέσα από αύξηση στις πηγές σας και επαγγελματικές απολαβές, ενώ στο δεύτερο μέρος του περνάει στον Ταύρο και φέρνει αισιοδοξία στην σκέψη σας, ενώ βελτιώνει σχέσεις με το κοντινό σας περιβάλλον. Επίσης οδηγεί σε αύξηση κοινωνικότητας και κάνετε πολλές νέες γνωριμίες, μια χρονιά με πολλές βόλτες και μικρές μετακινήσεις.

Τέλος η μετακίνηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο ανοίγει έναν νέο κύκλο εσωτερικότητας, ώθηση σε πνευματική εργασία με τον εαυτό, ενώ αν είστε ήδη σε αυτό τον δρόμο τότε θα δείτε τις μεταφυσικές ικανότητες και ενοράσεις σας να δυναμώνουν, και να ανακαλύπτεται δυνάμεις μέσα σας που δεν τις γνωρίζατε,

Πρόσφατα

Conference League: Πρώτη σύσκεψη για την ασφάλεια στον τελικό της Opap Arena -Οι δύο προβληματισμοί της ΕΛ.ΑΣ.

Η σύσκεψη έλαβε χώρα στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., στη Λεωφόρο Κατεχάκη, παρόντος και του υπουργού…

13 Μαΐου 2024

Conference League: Αυτός είναι ο διαιτητής που θα σφυρίξει τον τελικό μεταξύ Ολυμπιακού και Φιορεντίνας-Η UEFA ανακοίνωσε τους διαιτητές των τελικών

Συγκεκριμένα, τον τελικό του Champions League (Μπορούσια Ντόρτμουντ-Ρεάλ Μαδρίτης) θα διευθύνει ο Σλάβκο Βίντσιτς, ενώ…

13 Μαΐου 2024

Εύβοια: Εκδήλωση διοργανώνει η Δημοκρατική κίνηση, ενόψει των εκλογών του ΤΕΕ

Εκδήλωση πραγματοποιεί αύριο η ΔΚΜ Εύβοιας, ενόψει των εκλογών του ΤΕΕ της Κυριακής, παρουσία του…

13 Μαΐου 2024

Όσιος Ιωάννης ο Ρώσσος: Συνεχίζεται το “τσεκάρισμα” της Προσκυνηματικής πορείας από τα μέλη του Ορειβατικού Συλλόγου Χαλκίδας

Ημέρα εργασιών και χθες Κυριακή, ολοκλήρωση των καθαρισμών και της σήμανσης, για την προσκυνηματική πορεία…

13 Μαΐου 2024

Δήμος Διρφύων-Μεσσαπίων: Γιώργος Ψαθάς-Τα συγχαρητήρια στην ομάδα των Καθενών

Συγχαρητήρια στην ομάδα των Καθενών για την άνοδο στην Α’ Κατηγορία του ευβοϊκού ποδοσφαίρου! Μεγάλη…

13 Μαΐου 2024

Εύβοια: Οι ψεκασμοί από 14-17 Μαΐου για τα κουνούπια -Οι περιοχές- Πότε θα γίνουν

Στα πλαίσια του έργου καταπολέμησης κουνουπιών από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας καταρτίστηκε το ακόλουθο πρόγραμμα…

13 Μαΐου 2024

Σκύρος: Έστησαν μοναδικό αποχαιρετιστήριο γλέντι πάνω στον “Αχιλλέα” οι 450 χορευτές του 𝟒ου Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών (Βίντεο)

Μετά το μοναδικό γλέντι στα καλντερίμια της Χώρας τα μέλη των χορευτικών συγκροτημάτων - αναμεσά…

13 Μαΐου 2024

Χαλκίδα -Δροσιά: Άντρας ανασύρθηκε νεκρός από την θάλασσα

Σήμερα το μεσημέρι στην πλαζ Αλυκών στη Δροσιά , ένας ηλικιωμένος άντρας ανασύρθηκε νεκρός από…

13 Μαΐου 2024

Χαλκίδα – Προσοχή: Κλειστός δρόμος μέχρι και την Παρασκευή

Κλειστή θα παραμένει από αύριο, Τρίτη 14 Μαΐου 2024 έως και την Παρασκευή 17 Μαΐου…

13 Μαΐου 2024