Εύβοια: Αρτάκη -Κεραμίδι 1-1-Ματς επί της χειρουργικής κλίνης…

Όσοι ήταν θεατές του σημερινού ματς όπου η αγχωμένη Αρτάκη απο την αρχή προσπαθούσε για την πολυπόθητη νίκη διαπίστωσαν όπως έλεγαν στο evia online ότι αισθάνονταν ότι αγώνας διεξάγετο επί της χειρουργικής κλίνης καθώς ο Διαιτητής Κουκούλας από την Λέσβο και οι βοηθοί του χωρίς να έχουν …άμπαλες αποφάσεις σε κραυγαλέες περιπτώσεις, σε λίγες αλλά κρίσιμες στιγμές άλλαξαν με τις αποφάσεις τους την πορεία του ματς. Γεγονός είναι ότι το άγχος λειτούργησε ως βαρίδι στα πόδια των παικτών της Αρτάκης στην προσπάθεια να επιτευχθεί η νίκη που ισοδυναμούσε με διαβατήριο στην Super League 2 . ¨Ομως όλοι γνωρίζουν ότι σε ένα ματς χρειάζεσαι και τύχη αλλά και διαιτησία που θα παίζει 50/ 50.


Μετά το σοκ στο 4ο λεπτό με το 0-1 η Αρτάκη μπήκε στο β’ μέρος και τα έδωσε όλα για τη νίκη.
Κατάφερε να ισοφαρίσει στο 57′ με τον Μπιμπισίδη, ενώ ο γκολκίπερ της την κράτησε ζωντανή στο παιχνίδι πιάνοντας πέναλτι στο 60΄.
Το Κεραμίδι έπαιζε συνεχώς άμυνα και ήταν τυχερό αφού στις δύο ευκαιρίες που είχε για γκολ ο Παυλίδης στο 76′ και στο 81′, δεν είχαν αίσιο αποτέλεσμα . Στο 83′ ο Χατζηστάμου, που είχε μπει ως αλλαγή, επιχείρησε λόμπα σε τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και η μπάλα αργά αλλά βασανιστικά έγλειψε το κάθετο δοκάρι.
Πλέον το Κεραμίδι είναι στο +2 από την Αρτάκη που για να ανέβει κατηγορίας πρέπει να χάσει το Κεραμίδι στην έδρα του την τελευταία αγωνιστική από το Κιλελέρ. Ενδεχόμενο σχεδόν αδύνατο…

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!