Εύβοια: Σήμερα το ντέρμπυ της χρονιάς – Τι ώρα θα ξεκινήσει ο αγώνας Αμαρυνθιακός- Αρτάκη- Αυξημένα τα μέτρα ασφαλείας

Αγώνας που παίζονται οι κόποι ενός πρωταθλήματος σήμερα Μεγάλη Τετάρτη στην Αμάρυνθο αφού κονταροχτυπιούνται ο Αμαρυνθιακός με την Αρτάκη . Το ματς φωτιά θα κρίνει το πρωτάθλημα αλλά και την συμμετοχή στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ εθνική.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 17:00 με αυξημένα μέτρα προστασίας στο γήπεδο Αμαρύνθου, με την ΕΠΣ Εύβοιας να εκδίδει ειδική ανακοίνωση ακόμα και για την προσέλευση των δημοσιογράφων, προσπαθώντας να διασφαλίσει ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί χωρίς ακρότητες.

Η ανακοίνωση 
Σας ενημερώνουμε, ότι λόγω της κρισιμότητας και της επικείμενης μεγάλης προσέλευσης φιλάθλων στον αγώνα Α΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας ΑΟ ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ-ΑΟ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 12/4/2023 στο γήπεδο Αμαρύνθου και ώρα 17:00, οι ετήσιες άδειες εισόδου Μ.Μ.Ε. που έχουν χορηγηθεί από την Ε.Π.Σ. ΕΥΒΟΙΑΣ δεν θα έχουν ισχύ για τον συγκεκριμένο αγώνα.
Όσοι εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε. επιθυμούν να παρευρεθούν στον παραπάνω αγώνα, παρακαλούνται να αιτηθούν από τη διοργανώτρια Ε.Π.Σ. ΕΥΒΟΙΑΣ ειδική Άδεια Εισόδου για τον αγώνα. Επιπλέον, λόγω Αστυνομικής παρουσίας δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε όσους δεν έχουν λάβει τη σχετική άδεια».
Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!