Φωτιά στην Εύβοια: Αποκλειστικά ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Εύβοιας κ. Ψαρρός – Τι αναφέρει για τα υλικά που καίγονται στο εργοστάσιο (βίντεο)

Μεγάλη είναι η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής με 9 οχήματα και 20 Πυροσβέστες και υδροφόρα από τον Δήμο Χαλκιδέων, προσπαθούν να περισώσουν ότι μπορούν, καθώς το εργοστάσιο στρωμάτων και αφρολέξ έχει παραδοθεί κυριολεκτικά στις φλόγες στο Βαθύ Αυλίδας.

Συνεχώς ακούγονται εκρήξεις, ενώ η προσπάθεια των Πυροσβεστών με συντονιστή τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ευβοίας κ. Ψαρρό, είναι να σωθεί το κτίριο που έχει απομείνει και αφορά στα γραφεία της επιχείρησης, κάτι που είναι εξαιρετικά δύσκολο, καθώς το θερμικό φορτίο είναι ιδιαίτερα υψηλό.

Μάχη από τους πυροσβέστες δίνεται και στο να μην επεκταθεί η φωτιά και στα παρακείμενα χωράφια.

Ο κ. Ψαρρός που βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο σημείο, περιέγραψε στο eviaonline αποκλειστικά τις συνθήκες που επικρατούν αυτή την στιγμή, όσον αφορά τα υλικά που καίγονται. “Δεν γνωρίζουμε ακριβώς τι υλικά καίγονται, δεν έχουμε ακριβή εικόνα, ώστε να ξέρουμε και τις συνέπειες”, τόνισε ο κ. Ψαρρός και συνέχισε “Έχουμε καλέσει από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος ειδικό να έρθει ώστε να ξέρουμε βάση υλικών που καίγονται πόσο επικίνδυνος είναι ο καπνός”

Να σημειώσουμε πως ο καπνός κινείται ευτυχώς προς μη κατοικημένη περιοχή, ενώ όσον αφορά τον καπνό που έχει φτάσει πάνω από τη Χαλκίδα, έχει υποστεί μεγάλη αραίωση και προς το παρόν δεν υπάρχει πρόβλημα

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!