Χαλκίδα-Αποκλειστικό: 20 μάρτυρες πρότειναν οι δικηγόροι του δολοφονημένου Σάκη- Ποιοι είναι -Τί είπε η γυναίκα του που κατέθεσε πρώτη (βίντεο από τις αποκαλύψεις του evia online )

Της Μαρίας Καράπα

Το δρόμο της δικαστικής διερεύνησης έχει πάρει η αποτρόπαια δολοφονία του Σάκη Νικολάου από την 39χρονη Π.Ρ.

Μετά τις συνεχείς αποκαλύψεις και τις αποκλειστικές ειδήσεις και συνεντεύξεις, για την τραγική υπόθεση στο evia online, σήμερα αποκαλύπτουμε ότι οι δικηγόροι της οικογένειας έχουν προτείνει 20 μάρτυρες. Οι μάρτυρες οποίοι θα συνεισφέρουν στην ολοκλήρωση του παζλ της πρωτοφανούς υπόθεσης που συντάραξε το Πανελλήνιο, προέρχονται από το περιβάλλον του αδικοχαμένου, το επαγγελματικό, το φιλικό αλλά και από τα Λουκίσσια.

Το πόσοι τελικά θα καταθέσουν θα το αποφασίσουν οι δικαστικοί λειτουργοί. Ωστόσο εχθές κατέθεσε σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες evia online στις 1.30 το μεσημέρι η σύζυγος του Σάκη Νικολάου όπου περιέγραψε σε συναισθηματικά φορτισμένη την σκηνή του φόνου . Επεσήμανε ότι τον παρενοχλούσε συνεχώς με μηνύματα και τηλέφωνα γεγονός που τον είχε οδηγήσει στον δικηγόρο Θανάση Τάρτη .

Ζήτησε δε την παραδειγματική τιμωρία της φόνισσας όπως την αποκαλεί ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας ο Δημήτρης Σούρας και την μεταθανάτια δικαίωση του αδικοχαμένου συζύγου της. Ο επόμενος που θα καταθέσει θα είναι ο αδερφός του θύματος Θόδωρος Νικολάου.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!