Συνάντηση Ευ. Κούκουζα με τους οινοπαραγωγούς – Τι συζήτησαν

ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ- ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ-ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – Τι δήλωσε ο Ευάγγελος Κούκουζας μετά την συνάντησή του με τους οινοπαραγωγούς

Επενδύουμε στην ανάδειξη των εκλεκτών κρασιών της Στερεάς Ελλάδας, προκειμένου να κερδίσουν την αναγνώριση που τους αξίζει.

Και οι δυνατότητες διεύρυνσης της συνεργασίας της Περιφέρειας με τους παραγωγούς οίνου στη Στερεά Ελλάδα, με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση και εξωστρέφεια των επιχειρήσεων, βρίσκεται στο επίκεντρο του σχεδιασμού μας.

Κατά τη συνάντησή μου με την Ένωση Οινοπαραγωγών Αμπελώνα Κεντρικής Ελλάδας (ΕΝΟΑΚΕ), αναφέρθηκα στις στρατηγικής σημασίας πρωτοβουλίες της Περιφέρειας που αφορούν στην παρουσία των τοπικών επιχειρήσεων οινοπαραγωγής σε στοχευμένες διεθνείς και εγχώριες εκθέσεις, για τη διεύρυνση της φήμης τους, την είσοδό τους σε νέες αγορές, τη σύναψη νέων συνεργασιών, την προώθηση των εξαγωγών και την αύξηση των πωλήσεών τους.

- Διαφήμιση -

Και ευχαρίστησα τους οινοποιούς μας που αγκαλιάζουν τις πρωτοβουλίες της Περιφέρειας και συμμετέχουν ενεργά στις δράσεις.

Απο πλευρά τους, εισέπραξα στο πρόσωπό μου, την αναγνώριση της Περιφέρειας ως ενός συνεργάτη που μπορεί να καταλάβει τις ανάγκες, να βοηθήσει να δοθούν απαντήσεις, που αποτελεί πλέον μέρος της πορείας Ανάπτυξης των επιχειρήσεών τους.

Καθώς και την ικανοποίησή τους για το μέχρι τώρα πλέγμα δράσεων και την – μετρήσιμη – αποτελεσματικότητά τους.

 [Στη φωτογραφία, με τα μέλη της ΕΝΟΑΚΕ, Απόστολο Μούντριχα(Κτήμα Αβαντίς), Δημήτρη Λύκο (Lykos Winery) και Νίκο Ζαχαρία (Κτήμα Μουσών).]

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!