Χαλκίδα-Έγκλημα: Ο καυγάς -Το Θύμα-Οι κραυγές της συζύγου-Η δολοφόνος του 43χρονου που περίμενε την αστυνομία – Τι τους είπε-Ερωτικά τα κίνητρα;

Την τραγική εικόνα, να βλέπει να μαχαιρώνουν τον άνδρα της, έζησε η σύζυγος του 43χρονου θύματος που ξέσπασε από το μπαλκόνι του σπιτιού σε γοερές κραυγές .” Σκοτώνουν τον άνδρα μου ”

Σύμφωνα με πληροφορίες του evia online η 39χρονη γυναίκα που μαχαίρωσε με μανία τον ξυλουργό Σ.Ν. κάτω από το σπίτι του αφού προηγήθηκε έντονος καυγάς, είπε στην ομάδα της ΔΙΑΣ -που έσπευσε άμεσα μετά από τηλεφωνήματα γειτόνων αλλά και της συζύγου του θύματος- “θα σας τα πω όλα στο τμήμα”.

Το άτυχο θύμα που βρέθηκε κουλουριασμένο και με μαχαίρι στην αριστερή του ωμοπλάτη , έχασε την ζωή του αμέσως από τις αλλεπάλληλες μαχαιριές που δέχθηκε από την γυναίκα που τον χτυπούσε με μανία.

Στο σημείο βρέθηκε και δεύτερο μαχαίρι πεταμένο δίπλα στο επαγγελματικό αυτοκίνητο του θύματος που έχει καταγωγή από τα Λουκίσια. Στην αστυνομική Διεύθυνση Ευβοίας βρίσκεται για κατάθεση και η γυναίκα του θύματος. Τα κίνητρα αν και ακόμα δεν έχουν αποσαφηνιστεί φαίνεται ότι έχουν ερωτική χροιά.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!