Χαλκίδα: Ο σπασμένος αγωγός νερού- το κόκκινο σπίτι -η Δήμαρχος και η παρέμβαση του Evia online

Συνεχίζοντας το εμπεριστατωμένο όπως πάντα ρεπορτάζ μας για το γεγονός ότι ανέβλυζε κάτι απροσδιόριστο στην επιφάνεια της θάλασσας -στην περιοχή κοντά στο Κόκκινο Σπίτι- πάνω από ένα μήνα, επισκεφθήκαμε εκ νέου την περιοχή για να διαπιστώσουμε αν συνεχίζεται η βλάβη που είχε οδηγήσει στην απώλεια χιλιάδων κυβικών νερού.

Είχε προηγηθεί η διαβεβαίωση που μας έδωσε η δήμαρχος ‘Έλενα Βάκα -μετά από το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ μας πριν από 10 μέρες- ότι θα λυθεί το θέμα που αφορούσε τον υποθαλάσσιο αγωγό νερού που είχε προκαλέσει ανησυχία στους κατοίκους της Χαλκίδας.

Χαρακτηριστικά αναφέραμε : Προφανώς οι εκατοντάδες αναγνώστες που διάβασαν το άρθρο που δημοσιεύσαμε, θα ανέμεναν και μία αυτόματη αντίδραση-ενημέρωση προς το evia on line – ώστε να απαντηθούν όλα τα ερωτήματα που θέσαμε. Ελπίζουμε ότι η απάντηση που λάβαμε από την Δήμαρχο για επίλυση του θέματος να υλοποιηθεί εντός της εβδομάδος. Οψόμεθα.

Τελικά λύθηκε το θέμα. Μπορεί να μην ήταν μέσα στην εβδομάδα που πέρασε όπως μας είχε πει η δήμαρχος αλλά δύο μέρες πάνω δύο μέρες κάτω δεν πειράζει. Το evia online θα συνεχίζει να παρουσιάζει αποκαλυπτικά ρεπορτάζ και να κάνει παρεμβάσεις σε θέματα που αφορούν την ζωή όλων των Ευβοιωτών.

ΥΓ Τις επόμενες μέρες έρχονται νέα “καυτά” αποκλειστικά ρεπορτάζ. Άλλωστε η φιλοσοφία μας ορίζει ότι: “Η δημοσιογραφία γίνεται στο πεδίο και όχι μόνο από το γραφείο…

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!