Εύβοια: Στον Γυναικείο Συνεταιρισμό Αυλωναρίου το eviaonline – Το μοσχομυριστό ψωμί και χειροποίητες παραδοσιακές γεύσεις με συνταγές από τα παλιά..! (βίντεο)

Όλα ξεκίνησαν το 2005 όπου μια ομάδα 5 γυναικών τότε, αποφάσισαν να ιδρύσουν τον Αγροτουριστικό Συνεταιρισμό Γυναικών Αυλωναρίου.

Σχεδόν μια 20ετία αργότερα και με 7 γυναίκες πλέον στο ενεργητικό του Συνεταιρισμού, οι ντόπιοι κυρίως έχουν αγαπήσει και αγκαλιάσει την προσπάθεια, ενώ πρόκειται και για σήμα κατατεθέν της περιοχής για τους τουρίστες.

Με σκληρή δουλειά, αγώνα και παράλληλα με τις οικογενειακές τους υποχρεώσεις, κατάφεραν όχι μόνο να σταθούν όρθιες επαγγελματικά, αλλά και να καταξιωθούν στην αγορά.

Στο εξαιρετικής αισθητικής πέτρινο κτήριο που βρίσκεται απέναντι από τον Άγιο Δημήτριο στα Χάνια Αυλωναρίου σας περιμένει ο Γυναικείος Αγροτικός Συνεταιρισμός!

- Διαφήμιση -

Εκτός των παραδοσιακών προϊόντων θα βρείτε καθημερινά το υπέροχο χωριάτικο ψωμί που φημίζεται για την νοστιμιά του και έχει φανατικούς φίλους !

Ψωμί χωριάτικο που ζυμώνεται με κέφι και μεράκι από τις γυναίκες του Συνεταιρισμού!

Τυχεροί θα είστε αν βρείτε και τα αυγά από τις κότες ελεύθερης βοσκής, ενώ και κάθε λογής χειροποίητες μαρμελάδες, παραδοσιακά γλυκά και ιδιαίτερα snacks!

Η Μαρία Καράπα, συνομίλησε με την κα. Σοφία, ένα από τα μέλη του γυναικείου συνεταιρισμού.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!