“Πυρ και μανία” δημοτική σύμβουλος για τα σκουπίδια στην Ερέτρια: “Αυτή η εικόνα έχει υπεύθυνο και λέγεται αντιδήμαρχος καθαριότητας”

Αγανακτισμένη και οργισμένη είναι η Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Ερέτριας Βούλα Αμερικάνου, για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί με τα σκουπίδια στους δρόμους της πόλης, καθώς και τους κάδους απορριμμάτων οι οποίοι, όπως υποστηρίζει είναι δυσανάλογοι του πληθυσμού, με αποτέλεσμα να δημιουργείται μια τραγική κατάσταση, ειδικά εν μέσω καύσωνα και τουριστικής περιόδου.

Οι “βολές” της έχουν στόχο την δημοτική αρχή και τον αντιδήμαρχο καθαριότητας Ευάγγελο Τσώκο, καθώς όπως αναφέρει σε μακροσκελή ανάρτηση, πρόκειται για ανικανότητα ορισμένων να διαχειριστούν τα προβλήματα της καθημερινότητας των κατοίκων. Επιπλέον τονίζει πως “συκοφαντεί “και “δυσφημεί “με την ανεπάρκειά του, (στο θέμα των σκουπιδιών) τον τόπο.

Διαβάστε αναλυτικά τι αναφέρει στην ανάρτησή της 

Αντί να μιλάμε για θέματα που αφορούν την τουριστική κίνηση του Δήμου μας, την αγροτική παραγωγή, τα θέματα πολιτισμού, τις εκδηλώσεις, την ομορφιά του τόπου μας, αντ αυτού το θέμα που κυριαρχεί εδώ και μήνες είναι:ΤΑ ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ.

Αυτή η εικόνα έχει υπεύθυνο και λέγεται ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΑΡΙΌΤΗΤΑΣ!!.

Αυτή η εικόνα είναι ενδεικτική της ανικανότητας ορισμένων τοπικών αρχόντων οι οποίοι αδυνατούν να δώσουν λύση σε ζέοντα προβλήματα καθημερινότητας των πολιτών.

- Διαφήμιση -

Τους τελευταίους μήνες η κατάσταση στην αποκομιδή των απορριμμάτων είναι απαράδεκτη.

Συμφωνώ ότι μερίδιο ευθύνης έχουν οι πολίτες, ίσως το μεγαλύτερο μέρος, αλλά το βάρος της εύρεσης λύσης του προβλήματος, φέρουν αυτοί που διοικούν.

Τόσους μήνες και ακόμα να καταλάβουν ότι αυτή τους η πολιτική στην διαχείριση των απορριμμάτων είναι λανθασμένη!!!

Όταν σε κάθε σημείο ο όγκος των σκουπιδιών είναι τριπλάσιος και οι κάδοι δεν επαρκούν φταίνε οι πολίτες που τα τοποθετούν κάτω!! Όταν για να βρουν άδειους κάδους θα πρέπει να μετακινηθούν κάποια χιλιόμετρα, αυτός ο πολίτης φταίει!!

Όταν δεν υπάρχει κατανομή κάδων ανάλογα με τον πληθυσμό της κάθε περιοχής αυτός ο πολίτης φταίει !!

Όταν δεν έχουν κάνει τίποτα στο θέμα της ανακύκλωσης και βλέποντας ο καθένας ότι αυτά που συγκεντρώνει για ανακύκλωση καταλήγουν στα σκουπίδια, αυτός ο πολίτης φταίει !!!

Άραγε ποιος “συκοφαντεί “και “δυσφημεί “με την ανεπάρκειά του (στο θέμα των σκουπιδιών)τον τόπο μας;

Ο Εισαγγελέας και η διεύθυνση Υγείας τι κάνουν;

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!